İ3 M370 laptop için Linux dağıtımı önerisi

@Bayram Tempest @613366 @Fueren @Reend

Şimdi bir Lubuntu kurulum videosu izledim. Adam istersem iki işletim sisteminin olabileceğini açılışta bana soracağını söyledi eğer istersem.

Bu mantıklı mı sizce?
Depolamanın size yeteceğini düşünüyorsanız mantıklı. Lubuntu arayüzüne dayanmaya değmez performans amacıyla. Aynı performansı daha iyi görünen XFCE (Xubuntu) ile de alabilirsiniz.

Herkese çok teşekkürler. Lubuntu aklıma yattı. Daha iyi olur dediğiniz bir işletim sistemi var mı?
Canonical tarafından hazırlanan işletim sistemlerini (Ubuntu, Lubuntu vb.) önermem hocam. Linux Mint XFCE kurabilirsiniz Lubuntu'ya yakın performans isterseniz.

Canonical tarafından hazırlanan işletim sistemlerini (Ubuntu, Lubuntu vb.) önermem hocam. Linux Mint XFCE kurabilirsiniz Lubuntu'ya yakın performans isterseniz.
Hocam peki videolu bir anlatımı olan rehber var mı ya? Atabilir misiniz varsa? Bilgim 0 ve biraz fazla açıklayıcı olursa sevinirim. 😅

Hocam peki videolu bir anlatımı olan rehber var mı ya? Atabilir misiniz varsa? Bilgim 0 ve biraz fazla açıklayıcı olursa sevinirim. 😅
Kurulum aracı aynı hocam. İkisinde de kurulum aynı şekilde yapılıyor.

@Bayram Tempest @613366 @Fueren @Reend

Şimdi bir Lubuntu kurulum videosu izledim. Adam istersem iki işletim sisteminin olabileceğini açılışta bana soracağını söyledi eğer istersem.

Bu mantıklı mı sizce?
Dualboot demek istiyor istersen yapabilirsin windows + lubuntu.

Mint kurmak Wİnden daha kolay. sana soruyor hatta Windows ile 2 olsunmu diye.

@Fueren @Bayram Tempest @613366 Ben bunu bir araştırayım hocam. İyi bir rehber bulursam kurulumu yapcam. Umarım bir şansızlık olmaz. 😄
Fazla çekingen davranıyorsunuz hocam. Linux Mint XFCE kurup geçin eğer Linux'a deli olacak seviyede öğrenme hevesiyle girmeyecekseniz.

Yusuf İpek'in Linux Mint kurulum videosunu izleyebilirsiniz. @484334

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı