İ3 mü 6300 mü Render Performansı Daha Yüksektir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidin AMD alın sizi engellemiyorum ki, en azından AMD'ye destek olursun. :D
Konu engelleyip engellememek değil dostum, yanlış anlaşılmasını istemem. Ben AMD fanıda değilim. Zaten arkadaşa da Intel önerdim. AMD ucuz diye çöp işlemci yapmanıza dayanamıyorum. Evet Intel daha performanslı ama i3 ve FX 6300 oyunda muhakkak FX 6300'ün farkını görürsünüz. Kendimde şuana kadar 4 tane Intel işlemci 1 tanede AMD işlemci kullandım. İlk işlemcim Pentum IV'ü. AMD'ye geçince oh be demiştim. Ayrıca firmanın ekonomik durumu beni ilgilendirmiyor, sözlerinizede bu konuda dikkat edin. Hepimiz burada kullanıcıyız. Bir firmayı savunmak zorunda değiliz. Intel gerçekten iyi işler çıkarıyor olabilir. Cebimizden fazla para alsada hakediyor. Sonuç olarak AMD işlemcilerde çöp değil. Hayır herkesin Intel'li sistem toplayacak kadar bütçesi olmayabilir. AMD tercih edebilir. AMD tercih eden insanı aşşağılayacak mısınız? Tabi kide böyle bir şey olmayacak. O yüzden ne siz saygısızca konuşun nede ben sizin saygısızlıklarınızı çekeyim. O yüzden ağız tadıyla tartışırken lütfen çizginin dışına çıkmayın. Bu konuya daha yorum yapmayacağım, İyi akşamlar.

Abi sinirlenme babamızın malı değil ki övelim. Sadece testler 4-cü nesil İ3'ün oyunlarda önde olduğunu gösteriyor, bu kadar.

Kardesim bende de FX 6300 var, ısınıyor dogru. Sogutucu sart ama İntel işlemcilerden uzak durun... Para tuzağı, AMD işlemci gercekten güzel, hızlı oyunda performans harikulade. Artık şu İntel algısıyla insanların kafasını karıştırmayın. 1556 işlemciler noldu? Yalan oldu, simdi anakart bıle bulamıyorsun. Kendi malına sahıp cıkmayan İntel'e siz neden sahıp cıkıyorsunuz? AMD'den şaşma kardeşim. Paranız cope gıtmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 9590'mı G3258'mi diye sorsan, oyum g3258 olur. İşlemci için İntel, Ekran kartı için Nvidia'dan şaşmıyacaksın. Hiçbir fanboyluğum yok. İntel, Tek Çekirdek performansından ötürü ne olursa olsun gerek matematiksel işlemler (render) gerek oyun olsun daha iyi performans verir.

Arkadaşlar render de İntel ve AMD'yi kıyaslamak bile komik. Oyunlarda neyse de Render gibi işlemlerde İntel her zaman daha öndedir.

Yeter ya. O kadar kişi konunun eski olduğunu fark etmedi. Artık yorum yazmayın bu konuya. 1 eylül 2014 tarihin'de açılmış konu. Bu kurallara aykırı. Ölü konuyu uyandırıyorsunuz.

2014 yılında sorulmuş biz 2015 in cevaplarını verdik. Kötü olan ne var bunda ? Bu konu Google'ın dikkatini çekecektir. Siteye hit kazandırır. Bu kadar eski bir konu hala güncelleniyor. Biz cevapları sadece konu sahibi için vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı