C-State çözmedi değil mi sorunu?Aynı model değil hocam 16X16. Bu forumda ki bir arkadaş önerisiyle aldım 2. Kingston Ram'i ve uyumlu olduğunu söyledi.
Eki Görüntüle 2238993
İşaretledim hocam. Şimdi geziniyorum hocam aynı zamanda bir yerde gördüm C7% değerleri 99 küsur adamın mesela, Stage Locked kısmında da C7 vardı.
C-state çözmedi değil mi sorunu?
Çözmez tabii. Şu RAM'lerin aynısından almayı millete bir öğretemedim. En büyük çabamı ona verdim yine de başaramadım. Kusura bakmayın canım sıkılıyor bu olaya. Aynı olmayan hiçbir RAM birbirine uyumlu değildir.
RAM dışında format atmayı düşünebilirsiniz. Format attıktan sonra gamebar ve NVIDIA Discord oyun içi arayüzlerini kapatmayı düşünebilirsiniz. Önerilerim bu kadar. CPU düzgün çalışıyor. Donanımsal olarak RAM'den başka sebep kalmadı.
RAM kapasitesini arttırın ve aynı 2 tane RAM alın. Çoğu sorununuz çözülecektir. Hatta çözülmezse sorunlarınız bizzat remote bağlanıp çözmeye çalışacağım. Ban yersem de yerim. O derece emin diyorum.
Eki Görüntüle 2238772
Şu an bir sorun yok ama performans istediğim seviyede değil artış da yok düşüşte yok birkaç ayarı kafama göre yaptım.
Mesela tpl sekmesinden Speedshift'i 35-40 arası ayarladım 8-40 falandı galiba önceden performans eskisine döndü gibi diyebilirim ama hala tatmin edici değil sanki eskiden daha iyiydi gibi hatırlıyorum ama tam emin değilim.
@erengore dostum bir bakar mısın seni 3-4 kez etiketledim, uğraşmak mı istemiyorsun yoksa anlattığın ama atladığım bir yer olduğu için kızdın mı?
Hocam Eren bey yardim etmis zatende cihaz hangi model merak ettim sıcaklıklardan okdr sorun yasamamaniz gerek gibime geldi LoL'de 60 dereceler laptop icin inanilmaz ben throttle yiyorum sabitleme yapmadim mi islemci 4.3GHz 90 derecelere kadar uçuyorsenin cihazın sogutmasi fena degilmiş normale gore.
Hocam Eren bey yardim etmis zatende cihaz hangi model merak ettim sıcaklıklardan okdr sorun yasamamaniz gerek gibime geldi LoL'de 60 dereceler laptop icin inanilmaz ben throttle yiyorum sabitleme yapmadim mi islemci 4.3GHz 90 derecelere kadar uçuyorsenin cihazın sogutmasi fena degilmiş normale gore.
Acer Nitro 5 sistem yazıyor imzada dostum ama FPS anlık drop sorunu çözemedik maalesef o moralimi bozdu zamanı gelince RAM almayı düşünüyorum belki kendiliğinden çözülür ne yapalım.
Throttle'dan tpl sekmesinde speeshift ayarı yaparsan sıcaklık gerçekten düşer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.