i5 10500 ve GTX 1660 sistem nasıldır?

Yok hocam henüz almadım, eğer bu daha iyi diyorsanız bunu alabilirim.

Hocam gerçekten kaliteli bir markadır. 450 TL para vermiştim Xigmatek PSU almıştım. Bilgisayar her gün restart atıyor PSU bozuldu yani 450 TL çöp oldu. High Power 600W 80+ Bronze eco aldım bakalım gelince bilgisayarıma takacağım.

Hocam gerçekten kaliteli bir markadır. 450 TL para vermiştim Xigmatek PSU almıştım. Bilgisayar her gün restart atıyor PSU bozuldu yani 450 TL çöp oldu. High Power 600W 80+ Bronze eco aldım bakalım gelince bilgisayarıma takacağım.
Anladım hocam @Silinen üye hocam ve size güvenerek değiştirdim PSU'yu. Onun dışında sistem sizce nasıl? Bilinen MSI markası ile donatmak istedim sistemi. Biliyorum RTX 2060 bile takılabilir belki bu paraya ama ben kendimi bilinen markalara emanet etmek istedim.

Anladım hocam @Silinen üye hocam ve size güvenerek değiştirdim PSU'yu. Onun dışında sistem sizce nasıl? Bilinen MSI markası ile donatmak istedim sistemi. Biliyorum RTX 2060 bile takılabilir belki bu paraya ama ben kendimi bilinen markalara emanet etmek istedim.
Yani Galax, Colorful, Palit, INNO3D alınabilir bence. Tabii garanti konusunda MSI, ASUS falan daha iyidir bence. Neler oynadığınıza da bağlı bu, çıkan her güncel oyunu oynuyorsanız 1080P High/Ultra'da 3 senesi var 1660S'in.

Hocam 1660 Ti Gaming X ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartım yükte maksimum 69 derece oluyor soğutma konusunda gerçekten başarılı.

Yani Galax, Colorful, Palit, INNO3D alınabilir bence. Tabii garanti konusunda MSI, ASUS falan daha iyidir bence. Neler oynadığınıza da bağlı bu, çıkan her güncel oyunu oynuyorsanız 1080P High/Ultra'da 3 senesi var 1660S'in.
Hocam CS:GO'da 200 FPS'in altını görmesini istemiyorum 1080P Low ayarlarda, gelecek FIFA serileri full ayarlar, Mortal Kombat 11 ve arada hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.
Hocam 1660 Ti Gaming X ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartım yükte maksimum 69 derece oluyor soğutma konusunda gerçekten başarılı.
Hocam fiyatı biraz yüksek geliyor bana çok fark var mı Super ile arasında?

Hocam CS:GO'da 200 FPS'in altını görmesini istemiyorum 1080P Low ayarlarda, gelecek FIFA serileri Full ayarlar, Mortal Kombat 11 ve arada hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.

Hocam fiyatı biraz yüksek geliyor bana çok fark var mı super ile arasında?

Hocam fark yok aralarında ya ben 1 sene önce aldığım için 1660 Super yoktu bende 1660 Ti almıştım.

Hocam CS:GO'da 200 FPS'in altını görmesini istemiyorum 1080P Low ayarlarda, gelecek FIFA serileri full ayarlar, Mortal Kombat 11 ve arada hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum.
CS:GO'da 1080P Low'da 300-400 FPS'leri zorlarsınız. FIFA serisi zaten bildim bileli çok sistem istemiyor, arkadaşım R7 260X ile FIFA 20 oynuyor 60 FPS 1080P'de. Mortal Kombat 11 için de 1660S oldukça yeterli gelir. Hikayeli oyunlar derken GTA V, JC4 falan ise bunları da rahatlık ile oynatır 1660S. 4-5 senesi var.

Hocam fark yok aralarında ya ben 1 sene önce aldığım için 1660 Super yoktu bende 1660 Ti almıştım.
Tamamdır hocam, o halde sistemi bozmayayım 8.200 gibi bir paraya geliyor sizce tamam mıdır bu sistem ?
CS:GO'da 1080P Low'da 300-400 FPS'leri zorlarsınız 1080P Low'da. FIFA serisi zaten bildim bileli çok sistem istemiyor, arkadaşım R7 260X ile FIFA 20 oynuyor 60 FPS 1080P'de. Mortal Kombat 11 için de 1660S oldukça yeterli gelir. Hikayeli oyunlar derken GTA V, JC4 falan ise bunları da rahatlık ile oynatır 1660S. 4-5 senesi var.
Sağ olun hocam. O halde bu sistemi alacağım, ikinize de çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

1660Ti, 1660S'in OC edilmiş versiyonu denebilir. 1660S alınması taraftarıyım.
Tamamdır hocam, o halde sistemi bozmayayım 8.200 gibi bir paraya geliyor sizce tamam mıdır bu sistem ?

Sağ olun hocam. O halde bu sistemi alacağım, ikinize de çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.
Sistem tamamdır, alınabilir. FIFA 25 bile oynanır bu sistemle, 7 senelik ekran kartı bile 60 FPS oynatıyor çünkü.

PSU kalitesiz kalmis. Anakart olarak Gaming X almak daha mantikli gibi. RAM'leri 3600 degil de 3200 MHz alin bence cunku o RAM'ler 3600 MHz CL18 ve 3200 MHz CL 16 RAM'ler ile hiçbir performans farki yok. Anlayacaginiz bosa para. Sistem oyun için ise o SSD gereksiz olmus. Sadece oyun ve Windows için kullanilacaksa SATA ile NVMe SSD arasinda hiçbir fark yok. 1 TB QVO SSD alinabilir bence. Son olarak da 1660S o sisteme dusuk gelmis bence 3600 ve B450 alip yanina da RX 5700 ya da RTX 2060S alin. 10500 gereksiz pahali bir de yanina Z490 alinca butce iyice ucuyor. Hatta OC yapmayacaksaniz A520 bile alinabilir 3600 ile. Ryzene sicak bakmadiginizi soylemissiniz ama inanin CPU ve anakart yerine GPU'ya yatirim yapmak oyun performansinizi daha iyi etkiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı