Hocam ben bildiğiniz dağın başında yaşıyorum oralara gitmem çok zor ve Vatan'ın güvencesi var neredeyse bütün çevrem Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar aldı.
Cevaplarınız için teşekkür ederimBu durumda ben desteğimi kesiyorum kolay gelsin.
Hocam Vatandan neden alınmaması gerektiğini anlamadım benim grafik takıntım yok bide şu anki SistemimdenEkran kartını geçici olarak düşünüyorsanız veya vazgeçtiyseniz i5 11500 alın, UHD 750 var, fena işler çıkartmıyor, sizi idare edebilir 8-10 ay diye düşünüyorum. Vatan'dan kesinlikle alınmamalı, o ayrı.
%5-10 piyasadan daha pahalıya geleceği için. Çok kötü bir sistemden bu sisteme geçip çağ atlayıp atlamamanız mesele değil; mesele, parçaların biraz uyumsuz olmasında ve parçalara hak ettiğinden fazla para verilmesi.Hocam Vatandan neden alınmaması gerektiğini anlamadım benim grafik takıntım yok bide şu anki Sistemimden
Bu sisteme geçmek resmen benim için çağ açıp çağ kapatmaya benzeyecek.
Hocam Vatandan neden alınmaması gerektiğini anlamadım
Dostum çalışan yüzünden tüm markayı kirletmeye gerek yok birde o çalışanı işe alan arkadaşı sorgulamak lazım hangi akla hizmet maalesef birde ülkemizde adam kayırma denen illet var bunu bir türlü engelleyemiyoruzVatan Bilgisayar Crypto Mining Skandalı
Yaklaşık birkaç saat önce Twitter'dan bir kullanıcı ekte paylaştığım Tweet'leri attı. İddiasına göre servise bıraktığı bilgisayarında kendisinin izni olmadan "Crypto Mining" işlemi yapılmış. Yaşadıklarını detaylı bir şekilde ekte paylaştığım, görsellerde görebilirsiniz. Düşünceleriniz nelerdir...www.technopat.net
Dostum haklısın ama 4650 g içindeki apu GT 1030 performansı veriyor zaten ayrıca apu daha mantıklı ama ben 1 tık Intel fanboyuyum amd hiç kullanmadım kullanmam o kadar tecrübem yokapu apu diye 3000 tl verip 4650 almak yerine, 3600 işlemci ve gt1030 almak bence daha doğru..
4650g, GT1030 ile aynı performansı veriyorsa apu niye mantıklı olsun ki?Dostum çalışan yüzünden tüm markayı kirletmeye gerek yok birde o çalışanı işe alan arkadaşı sorgulamak lazım hangi akla hizmet maalesef birde ülkemizde adam kayırma denen illet var bunu bir türlü engelleyemiyoruz
Dostum haklısın ama 4650 g içindeki apu GT 1030 performansı veriyor zaten ayrıca apu daha mantıklı ama ben 1 tık Intel fanboyuyum amd hiç kullanmadım kullanmam o kadar tecrübem yok
4650G, GT1030 ile aynı performansı veriyorsa APU niye mantıklı olsun ki?
Madem GT 1030 aynı performans veriyorsa, 3600 veya Intel 11400F işlemci alır GT 1030 ile kullanırım.
Ezberlenmiş durmadan çöp te çöp, testler yukarıda işte öyleyse Vega 7 de UHD 750 de çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.