i5-11400F ve HDD'li sistemde Windows 11 kullanmak sorun çıkarır mı?

2. el 1tb ssd alacam 0 dan işimiz zor gibi 2. el almak olumlumudur?

Benim tavsiyem SSD, HDD gibi ürünleri 2. el almamanız.

222gb SSD kullanıyormuşum dikkatlice bakmamıştım.

Crystal Disk Mark uygulamasını indirip uygulama üzerinden SSD'ye test yapıp bana atar mısınız?

başta belirttiğim gibi ekran kartını,ram leri 2. el alıyorum hep bu sorun yaratırmı

2. El alırken satıcı ile görüntülü konuşup aldığınız ürüne test yapmasını isteyin. Testlerde bir sorun çıkmazsa alabilirsiniz, sorun olmaz.

8GB ram x2 mi bilmiyorum

Kasaya bakın. İki tane ram varsa 2x4'tür. Eğer 1 tane varsa 1x8'dir.

bu eski ssd yi 2. el niyetine satabilirmiyim?

Satabilirsiniz ama alıcı olur mu bilmiyorum.

2. el 1TB SSD alacağım 0'dan işimiz zor gibi 2. el almak olumlu mudur?

222 GB SSD kullanıyormuşum dikkatlice bakmamıştım. Siz bu işlerden anlıyor gibisiniz başta belirttiğim gibi ekran kartını, RAM'leri 2. el alıyorum hep bu sorun yaratır mı ayrıca elimdeki GT730, 8 GB RAM X2 mi bilmiyorum ve bu eski SSD'yi 2. el niyetine satabilir miyim?

Sistem için SSD yeterli. Sistem+programları SSD içine, oyunları 500-1000GB hard diske kurun. Depolama alanı olarak gayet yeterli.
Ama ekran kartı giriş seviye olduğundan oyunlardan ne kadar zevk alırsınız orası meçhul. Hiç değilse kendinizi biraz zorlayıp GTX970 gibi ekran kartlarına yönelin derim.

Sistem için SSD yeterli. Sistem+programları SSD içine, oyunları 500-1000GB hard diske kurun. Depolama alanı olarak gayet yeterli.
Ama ekran kartı giriş seviye olduğundan oyunlardan ne kadar zevk alırsınız orası meçhul. Hiç değilse kendinizi biraz zorlayıp GTX970 gibi ekran kartlarına yönelin derim.
Hocam konu başında belirttiklerime bakarsanız sevinirim GTX 1650 alıcaz konu SSD ye saptı 🙂.

Evet hocam imkansız. 1TB kaliteli M2 SSD'ler için daha yüksek bütçeye sahip olmanız gerek.
Hocam reklam olmasın dolap site/uygulamasına bakarsanız.

Hocam benim belirttiğim SSD'ler sizin bütçenizin 1500 lira olduğunu düşünüp belirttiğim SSD'ler. Eğer 2.500 ₺ bütçeniz varsa size daha iyi SSD'ler önerebilirim.
Siz yine önerin ona göre hareket ederiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı