i5 11400H sisteme en iyi performans için Windows sürümü önerisi

242247

Hectopat
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
500gb
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz
Selam,
i5-11400H
16 GB RAM.
RTX 3050 Ti laptop GPU.
System: Abra A5 v17.2.

Oyun değil, en hızlı işlem performansını hangi işletim sisteminde alırım? 7 dahil olmak üzere. Teşekkürler.

Son düzenleme:
7 ve 8.1 sürümlerinde destek olmadığı için zaten stabil olacağını düşünmüyorum. Windows 11 kullanabilirsin ama RAM kullanımı bence fazla.
Şuanda 11 kullanıyorum hızı falan fena değil ama mesela sağ alttaki wifi, ses v.b. ikonların olduğu yere tıklayınca büyük kontrol paneli açılması gerekirken anlık bir takılma oluyor falan.
Açıkcası destek olmaması beni çok etkiler mi bilemiyorum, chrome, photoshop ve vscode kullanıyorum sadece.

Şuanda 11 kullanıyorum hızı falan fena değil ama mesela sağ alttaki wifi, ses v.b. ikonların olduğu yere tıklayınca büyük kontrol paneli açılması gerekirken anlık bir takılma oluyor falan.
Açıkcası destek olmaması beni çok etkiler mi bilemiyorum, chrome, photoshop ve vscode kullanıyorum sadece.
Hocam Windows 11'i ben de buglardan dolayı hiç sevmiyorum ve çok uyuz ediyor. Windows 10 kullanmanız daha iyi olur çünkü Driver desteği de önemli. Ayriyetten kullandığınız programların da güncel olması gerek bu yüzden Windows 10 en iyi seçenek gibi duruyor.

Hocam destek var yok farketmez diyorsunuzda yeni çıkacak uygulamalar W7-W8.1 desteklemez sizde işinizi yapamazsınız belki ve güvenlik açığı çıkabilir ortaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı