i5 12400F RTX 3060 Haxball oynarken tarayıcı donuyor

mionellessi

Hectopat
Yer
Samsun
Eski laptopumda Haxball oynarken tarayıcı donuyordu. i5 12400f ve rtx 3060 sistem aldım, Haxball oynarken tarayıcı yine donuyor ve oyun kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Sistemim;
  • Anakart: Gigabyte H610M H
  • İşlemci: i5 12400F
  • Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12 GB
  • RAM: Kingston Fury 2x8 3200 MHz
  • Depolama: Kingston NV1 M.2 SSD 500 GB
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home

Aldığım hata şu: Hay aksi! Out of memory.

1677353008881.png

Bu ayarları deneyip tekrar dener misin?

Eki Görüntüle 1682241

Bu ayarları deneyip tekrar dener misin?
İkisi de açıkmış bende, bir de böyle deneyeyim teşekkür ederim. Hemen geri dönüş yapamayabilirim çünkü bu kasıp donma olayı bir gün oluyor bir gün olmuyor. Yazarım biraz deneyince.

Şimdi denedim yine kastı tarayıcı. Oyun kapanmadı bu sefer ama fps 60 yazmasına rağmen 30'a falan düştü ara sıra 5-10 saniyeliğine. @bir garip sauron

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CMD yönetici olarak başlatıp
Chkdsk /f /r
Bu komutu yapıştırın ardından
Evet / hayır sorusan
Y / evet.
Basın ve PC yeniden başlatın ve herhangi bir tuşu dokunmayın disk bir süre kontrol ve onarım işlemi görecek sonra tekrar deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Chkdsk /f /r
Evet / hayır sorusan
Y / evet.
Basın ve PC yeniden başlatın ve herhangi bir tuşu dokunmayın disk bir süre kontrol ve onarım işlemi görecek sonra tekrar deneyin.

Hocam bu işlemlerin herhangi bir yan etkisi var mı?

Dediğinizi yapıp yeniden başlattım, bir şeyler tarıyor şu an başlangıç ekranında.

Chkdsk /f /r
Evet / hayır sorusan
Y / evet.

Yaptım ama haxball yine kasıyor... Oyundan atmadı henüz ama kasıyor.

Dediğinizi yapıp yeniden başlattım, bir şeyler tarıyor şu an başlangıç ekranında.

Tamam bitmesini bekle.

Yaptım ama haxball yine kasıyor... Oyundan atmadı henüz ama kasıyor.

Google açtığında görev yöneticisine gir ve Google sağ tıkla yüksek öncelik ata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı