i5 12400F RTX 3060 Haxball oynarken tarayıcı donuyor

mionellessi

Hectopat
Yer
Samsun
Eski laptopumda Haxball oynarken tarayıcı donuyordu. i5 12400f ve rtx 3060 sistem aldım, Haxball oynarken tarayıcı yine donuyor ve oyun kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Sistemim;
  • Anakart: Gigabyte H610M H
  • İşlemci: i5 12400F
  • Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 12 GB
  • RAM: Kingston Fury 2x8 3200 MHz
  • Depolama: Kingston NV1 M.2 SSD 500 GB
  • İşletim sistemi: Windows 11 Home

Aldığım hata şu: Hay aksi! Out of memory.

1677359705420.png

Bilgisayarı temizle bölümüne tıkla ardından zararlı yazılımları bul de taramasına izin ver.
Ayrıca bir antivirus programı ile tarama yap ve Google ayarları kısmında Google hakkında kısmına tıkla güncelleştirmeleri yap.

Eki Görüntüle 1682385

Bilgisayarı temizle bölümüne tıkla ardından zararlı yazılımları bul de taramasına izin ver.
Ayrıca bir antivirus programı ile tarama yap ve Google ayarları kısmında Google hakkında kısmına tıkla güncelleştirmeleri yap.
Tamamdır bunları da deneyeyim, olmazsa başka tarayıcı denerim. Çok teşekkür ederim yardımlar için.

Edit: Mesajlarda söylenen her şeyi denedim fakat Chrome'da Haxball oyunu yine kasıyor ve fps 60 yazmasına rağmen 20 gibi oluyor ara sıra. Sorunun çözümü yok sanırım.

Son düzenleme:
Tamamdır bunları da deneyeyim, olmazsa başka tarayıcı denerim. Çok teşekkür ederim yardımlar için.

Edit: Mesajlarda söylenen her şeyi denedim fakat Chrome'da haxball oyunu yine kasıyor ve FPS 60 yazmasına rağmen 20 gibi oluyor ara sıra. Sorunun çözümü yok sanırım.

Benden bu kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı