Oğuuzz
Hectopat
tamamdfır hocam yükleniyor sağolunBence iptal etme boş ver. Windows 11 ile 10 arasında devasa fark yok
tamamdfır hocam yükleniyor sağolunBence iptal etme boş ver. Windows 11 ile 10 arasında devasa fark yok
Sistemim: ryzen 5 3600, b450m gaming, rx 590, 16 gb ram, win 11 kullanıyorum performans sorunu yaşamadım memnunum. Geçmek istiyorsan geçebilirsin. Geçince burdan ufak bir kaç ayar yaptın mı tamamdır.
ha evet ekimde bitiyor destek . Ben yüklüyorum şuan umarım kasma vb olmaz ısınma felanGeçip memnun kaldıysan sorun yok. Zaten biz Windows 10 kullanıcıları da 1 sene sonra seve seve geçeceğiz.![]()
hocam format değil bu galiba dosyalar felan direk aktarılıyormuş. Ama evet temizlik şart ...Yeni Windowsa geçiyorsanız Bilgisayarınızı mis gibi yapın. 0 gibi olsun. Bedavaya Format attın. Tozunu alın termal macun sürün. kalvyenizi mousenizi temizleyin yepyeni yapın bilgisayarınızı. Ben olsam hevesle yapardım.
hocam oldu gayet iyi herşey ancak windows güvenliğine giremiyorumGeçip memnun kaldıysan sorun yok. Zaten biz Windows 10 kullanıcıları da 1 sene sonra seve seve geçeceğiz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.