i5 12400F sıcaklık değerleri normal mi?

Yerinde olsam Turbo Boost açardım, bunu kapalı kullanmak işlemciye zulüm etmektir :). Bu gibi işlemcilerde tam performans alınması her zaman elzemdir. Bir de Turbo açıp deneyin bakalım kaç olacak. @cante12
70 lere dayandık. :D CE568838-4903-4140-8C3D-D0A083B79820.jpeg

En uç 77 gördüm şimdilik. Tabii stok fanın sesi çok gelmeye başladı o noktalarda rahatsız olmadım değil kesinlikle kule tipi sessiz bir soğutucu alacağım.

Stok fan ile bu değerler çok normal. Ben size linkini attığım soğutucu ile kasa kapağı halde iken BF 2042 Ultra ayarlarda en fazla 63 dereceyi gördüm oda her zaman değil yer yer. Genelde ise bu oyunda 55-60 arası dolanıyor.

ID-Cooling SE 214 XT ürününü teslim alıp hemen montajını yaptım ve sıcaklık değerleri bu şekilde şu an. Ayrıca çok sessiz şu anlık memnunum açıkçası.

Eki Görüntüle 1616436

Değerler çok iyi. Sevindim bu soğutucuyu aldığınız için kendimde kullanıyorum eğer alıp kötü çıksaydı üzülürdüm açıkçası.

12400f kullanıyorum sistemi yeni topladım işlemcide yeni ince hesaptan aldım fansızdı valoda menude 100derec egördü işlemci şuan boşta 50 derecede csde oyundayken 60ları görüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı