i5 12400F sistem nasıl?

Bütçe
50-55 bin arası

Kylox

Centipat
Daha fazla  
Merhaba kendim için hem iş hem de oyun konusunda en çok oyun konusunda bir bilgisayar dizdim ve sizden bu bilgisayar yeterli mi yoksa hangi ürünleri değiştirmem gerektiğini öğrenmek için forum açıyorum (bütçe 50K-55K arası olursa iyi olur)

Ekran kartı: ASUS GeForce RTX 4060 TI-16g proart-RTX4060 TI-O16g 16 GB GDDR6 128bit 2685MHz OC HDMI 3xdp DLSS3 ekran kartı.

İşlemci: Intel Core i5 Core 12400F masaüstü işlemci 18m önbellek, 4,40 GHz'e kadar.

Anakart: ASUS Prime H610M-K D4 oyun anakart soket Intel LGA 1700 (Intel H610, mATX, DDR4 bellek, PCI-e 4.0, M.2, com header, RGB header)

SSD M.2: Kioxia PCI-e M.2 1TB Exceria Pro NVMe 3D 7300/6400 MB/sn SSD.

RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (2x16 GB) 3200MHz CL16 1.35v DDR4 RAM (cMW32GX4M2E3200C16

Kasa: Thermaltake S200 tg 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX mid Tower kasa 4 fan bulunmakta.

Daha satın almadım sadece soruyorum kendi kendime dizdim aldığım yerde Amazon.

Amazon gibi yerlerden parça dizip toplamak için özel günleri an ve an takip etmeniz gerek. Örnek veriyorum 30k ya bulduğunuz anakartın 17k ya inmesi bile Amazon'da mümkün bir şey. O yüzden siz sistem istiyor iseniz hazır sistemleri takip edebilirsiniz. Hem firmalar size ayrıetten garanti sunmuş olur.

Amazon gibi yerlerden parça dizip toplamak için özel günleri an ve an takip etmeniz gerek. Örnek veriyorum 30k ya bulduğunuz anakartın 17k ya inmesi bile Amazon'da mümkün bir şey. O yüzden siz sistem istiyor iseniz hazır sistemleri takip edebilirsiniz. Hem firmalar size ayrıetten garanti sunmuş olur.
Benim için para konusunda çok sıkıntım yok o yüzden ama size bi fiyat verme sebebim o kadar fazla olmasın yani anlamında o fiyatlarda PC bana yeteceğini düşünüyorum

Ne konuda iyi biraz anlatabilir misin

Benim için para konusunda çok sıkıntım yok o yüzden ama size bi fiyat verme sebebim o kadar fazla olmasın yani anlamında o fiyatlarda PC bana yeteceğini düşünüyorum

Ne konuda iyi biraz anlatabilir misin
İşlemcisi ve ekran kartı çok daha iyi. Özellikle DDR5 olması sebebiyle çok daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı