i5 12400F stok soğutucu ile BF1'de 80 dereceyi gördü

seninle tartışmak istemiyorum.
Üzdünüz hocam. Ben çok istiyordum zaten tartışmak.

Galiba soğutucu 120mm internetten kasamın özelliklerine baktığımda ise kasamın CPU soğutucu desteğinin 180mm olduğunu gördüm galiba yeterli olacaktır.
Çok rahat yeter. 160mm falan o soğutucunun yüksekliği.

Al kardeşim al sen kule tipi soğutucuyu. Sonra kalsın o elinde :)

Ya sabır. İlla detaylı matematiksel hesaplama yaptıracaksınız. Bak şimdi. Kule tipi soğutucu 20 dolar. Sıvı soğutma 100 dolar. Eğer sıvı soğutma alırsa ileride 2. el garantisiz eski bir soğutucuyu en fazla 50-60 dolara satar. En az 40 dolar kaybı olur. Ama kule tipi soğutucunun kendisi 20 dolar zaten ha elinde kalmış ha kalmamış ne olacak. 600 liralık şey alt tarafı. Zaten elinde kalsa bile en kötü ihtimalle 1 tane 120mm fanı olur elinde. 120 mm fanlar da 200-300 TL piyasada. 10 dolar kayıp mı daha fazla 40 dolar mı?

Son düzenleme:
Allah Allah. Haksız olduğunu anlayınca saçma sapan tehdit etmeler falan. Elim ayağım titriyor şu an. Senin yüzünden ikimiz de ban yiyeceğiz birazdan.
Haksız mı? Sen o kule tipi soğutucuyu ikinci elde iyi fiyata satta göreyim ya :) Tehdit etmek istesem açıkça ederim. Hatta etmem yapacağımı söylerim :) Sen çok fazla film izlemişsin. Yazık sana...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı