R5 7500F - RTX 3060 vs i5 13400F RTX 4060

Taksitle almak istiyorum, uğraştırır hocam Vatan'dan sistem önerin peşin fiyatina taksit imkanı var çünkü.

Vatandan arkadaşım 4080 sistem almıştı 100 bin lira tuttu. Vatan kazık atan bir yerdir resmen. Ayrıca taksit her yerde var. Toplayacağınız sitelerde hatta daha iyi taksit vardır. 7600XT yeni çıkmışken bence onu alın. Hem daha güçlü hem de mis gibi 16 GB VRAM'iniz olur.

Vatandan arkadaşım 4080 sistem almıştı 100 bin lira tuttu. Vatan kazık atan bir yerdir resmen. Ayrıca taksit her yerde var. Toplayacağınız sitelerde hatta daha iyi taksit vardır. 7600XT yeni çıkmışken bence onu alın. Hem daha güçlü hem de mis gibi 16 GB VRAM'iniz olur.

Bütçemi aşıyor, hazır sistem öneriniz var mı?

Hocam bütçeniz ne ben monitör + sistem size toplama olarak önereyim isterseniz. İsteğinizi de belirtirseniz en iyisini önerebilirim.

Monitörüm var, bütçe 25000 ailem diğer sitelere güvenmediği için Vatan Bilgisayar'dan alarak paraya kıymam gerekiyor. Toplama önerirseniz olabilir olmazsa Vatan Bilgisayar'daki iki Sistem'den birini tercih edeceğim.

Bütçemi aşıyor, hazır sistem öneriniz var mı?

Anakart:
Kasa + PSU:
SSD:
Soğutucu:
RAM:

Bu sitelerin hepsi N11. Taksit seçenekleri de var.
En ucuz 7600XT ise:

Yapabileceğim tek siteli hali bu. Sadece ekran kartı olarak Sinerji mağazası var.
Sistem 26 bin lira tutuyor yaklaşık.

Anakart:
Kasa + PSU:
SSD:
Soğutucu:
RAM:

Bu sitelerin hepsi n11. taksit seçenekleri de var.
En ucuz 7600XT ise:

Yapabileceğim tek siteli hali bu. Sadece ekran kartı olarak Sinerji mağazası var.
Sistem 26 bin lira tutuyor yaklaşık.

Tamam hocam bu akşam sipariş vereceğim hepsini, eğer ailem izin vermezse mecburen o iki sistemden birini tercih etmem gerek sizce hangisi daha mantıklı?

Bunu alıp kasayı Zalman yapmak daha mantıklı geliyor ileride ekran kartını upgrade yapmam yeterli değil mi?

Attığınız sistemde işlemciyi göremedim.

Tamam hocam bu akşam sipariş vereceğim hepsini, eğer ailem izin vermezse mecburen o iki sistemden birini tercih etmem gerek sizce hangisi daha mantıklı?

Bunu alıp kasayı Zalman yapmak daha mantıklı geliyor ileride ekran kartını upgrade yapmam yeterli değil mi?

Attığınız sistemde işlemciyi göremedim.

Hocam ben bütçeniz yetmiyor diye 5600 sistem alabilirsiniz dedim. Normalde 7500F + 7600XT daha mantıklı. Ayrıca 7600XT yeni çıktığından bu kadar ucuz. İleride bu fiyata bulamazsınız. 3060 sisteme de ben artık 25 bin vermezdim. Eski parçaları elden çıkarmaya çalışıyorlar yüksek ihtimal.

Hocam ben bütçeniz yetmiyor diye 5600 sistem alabilirsiniz dedim. Normalde 7500F + 7600XT daha mantıklı. Ayrıca 7600XT yeni çıktığından bu kadar ucuz. İleride bu fiyata bulamazsınız. 3060 sisteme de ben artık 25 bin vermezdim. Eski parçaları elden çıkarmaya çalışıyorlar yüksek ihtimal.

Hocam zararım olacağını biliyorum ama elimde değil Vatan Bilgisayar şart maalesef.

Keşke 18 yaşında olsaydım.😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı