i5 13600K için DDR4 anakart tavsiyesi

İnventus'tan alırsan ve sipariş notuna biosu güncel versiyona update etmelerini söylersen yapıyorlar.
9600K işlemcim için B360 anakart alacaktım İnventus'tan. B360 anakartların biosu güncel değilse 8. nesil işlemciyi destekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Sizin şu model anakartınızı alacağım, işlemcim 9. nesil. Rica etsem satın aldığımda o anakartı 8. nesil işlemciyle çalıştırıp bios update yapar mısınız 9. nesil işlemci için. Tabi ki dediler. Satın alırken sipariş notu kısmına bunu yazarsanız yapıyorlar dedi ve anakart güncel biosla geldi.

İlle bios flashback özellikli anakart aramanıza gerek yok. İnventus yapıyor. Başka firmalar da vardır belki ama İnventus çok sağlam firmadır satış sonrası destek konusunda.
 
İnventus'tan alırsan ve sipariş notuna BIOS'u güncel versiyona Update etmelerini söylersen yapıyorlar.
9600k işlemcim için B360 anakart alacaktım Inventus'tan. B360 anakartların BIOS'u güncel değilse 8. nesil işlemciyi destekliyor. Müşteri hizmetlerini aradım. Sizin şu model anakartınızı alacağım, işlemcim 9. nesil. Rica etsem satın aldığımda o anakartı 8. nesil işlemciyle çalıştırıp BIOS Update yapar mısınız 9. nesil işlemci için. Tabii ki dediler. Satın alırken sipariş notu kısmına bunu yazarsanız yapıyorlar dedi ve anakart güncel BIOS'la geldi.

İlle BIOS flashback özellikli anakart aramanıza gerek yok. İnventus yapıyor. Başka firmalar da vardır belki ama inventus çok sağlam firmadır satış sonrası destek konusunda.

Şu an Teknobiyotik var hazır sistemleri vesaire satış yapan bir firma onlara mesaj attım. Amazon var uygun fiyat olarak ama Amazon böyle bir hizmet vermiyor diye biliyorum. Bu flashback durumu garip Recep baltaşda bir arkadaşın konusuna yazmış farklı USB'le deneyeceğim en kötü Amazon'dan almak daha mantıklı geliyor.
 

Geri
Yukarı