i5 14600K vs i7 14700

Dostum 2TB de 10klık SSD ekleyeceğim 82 83 k olacak fiyat yorumun nedir bu sisteme.

Çok kötü olmuş. 7800x3D güzel işlemci ama gerek yok o kadarına. 13K ya 9700X almalısın. Anakart aşırı pahalı. O paraya ASUS ROG B650-A Gaming Wi-Fi bulunabiliyor. RAM'leri 6400MHz alma çünkü 1:2 modda çalışma ihtimali var sistemin. Bu da daha düşük performans demek. O paraya 4070 Super alınmaz. Ben aynı paraya 4070 ti super aldım. Ayrıca Ventus serisi kötü. Power Boost kasa ve PSU çok kötü bir seçim. En dip seviye markalardan birisi. Low tier bile denmez buna. Sistem emanet edilmez yani. Mimli bir maka. MSI güzel marka olsa da sıvı soğutmalarını beğenmiyorum. Fiyatları pahalı ve performansları pek iyi olmuyor.

Sistem toplamak için konu açmalısın. Yoksa çok fena kazık yiyeceksin. Hemde seçtiğin ürünler direkt kötü yani.

Çok kötü olmuş. 7800x3D güzel işlemci ama gerek yok o kadarına. 13K ya 9700X almalısın. Anakart aşırı pahalı. O paraya ASUS ROG B650-A Gaming Wi-Fi bulunabiliyor. RAM'leri 6400MHz alma çünkü 1:2 modda çalışma ihtimali var sistemin. Bu da daha düşük performans demek. O paraya 4070 Super alınmaz. Ben aynı paraya 4070 Ti Super aldım. Ayrıca Ventus serisi kötü. Power Boost kasa ve PSU çok kötü bir seçim. En dip seviye markalardan birisi. Low tier bile denmez buna. Sistem emanet edilmez yani. Mimli bir maka. MSI güzel marka olsa da sıvı soğutmalarını beğenmiyorum. Fiyatları pahalı ve performansları pek iyi olmuyor.

Sistem toplamak için konu açmalısın. Yoksa çok fena kazık yiyeceksin. Hem de seçtiğin ürünler direkt kötü yani.

Tamam dostum tavsiyen ve yorumların için çok sağ ol yakında konu açacağım sistem toplamayla ilgili teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı