i5 2400 Sistem alınır mı?

Benim attığım nasıl sizce?
İyi sayılmaz. i5 6400 çok güçsüz bir işlemci, üstüne soketide ölü. Maksimum 7.nesil takabilir.
Bu bütçede enazından konu sahibi AM4'e bir türlü geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Sonuçta geleceğe dönükler. A320 anakarta bile R5 5600 takılabiliyor.

Hocam galiba telefon alacağım en azından daha hızlı buluruz \:
2.el S20 Fe veya A52s bakabilirsiniz. (Uzun saatler oyun oynuyorsanız S20 Fe almayın.)
Sadece oyun için ise Mi 10T bulunuyor.

Sıfır güzel telefon yok, ne yazıkki.

2.el S20 FE veya A52s bakabilirsiniz. (Uzun saatler oyun oynuyorsanız S20 FE almayın.)
Sadece oyun için ise Mi 10T bulunuyor.

Sıfır güzel telefon yok, ne yazık ki.

Yok ya sıfır telefona gerek yok sadece çok hasarlı olmasın yeter IMEI atarız sıkıntı yok ( galiba 800 liraya atılıyor Android)

Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? YD redmi not 11 pro 6+6 128GB

Yok ya sıfır telefona gerek yok sadece çok hasarlı olmasın yeter IMEI atarız sıkıntı yok ( galiba 800 liraya atılıyor Android)

Bunu Letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? YD redmi not 11 pro 6+6 128GB
Çok iyi cihaz değil. Bir önceki seriden olan Note 10 Pro daha dengeli ve güzel bir cihaz, aynı fiyatlarda olması lazım. Yurt dışı olarakta Mi 11T bakabilirsiniz, çok güçlü cihazdır.
Şahsen yurt dışı önermiyorum, "IMEI sahibi olan cihazın her yıl sinyal alması gerekiyor" gibi kural çıktı. Aksi durumda IMEI'yi kapatıyor devlet ve sık sık değiştirmeniz gerekiyor.

Tabi size kalmış.

-Power Boost PSU'ları kalitesizdir, bozulmaları çok olası.
-Goodram'ler İtopya da 1000TL civarı zaten, sıfır olarak.

Onun dışında pazarlık ile fiyatları düşerse iyi bir sistem çıkıyor.

Pentium işlemcilerden uzak durmanızı tavsiye ederim. 200TL bile etmezler değer olarak.

Siz dedikten sonra RAM'e baktım hocam 2. el daha pahalıymış RAM :D
PSU olarak zaten söylemiştim pek iyi bir şey oldugunu beklemiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı