i5-2400 sistemde CS:GO çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mami2341

Decapat
CS:GO oynanamayacak derecede kasıyor. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Sistem bilgilerim fotoğrafta.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (137).png
    Ekran Görüntüsü (137).png
    343,3 KB · Görüntüleme: 121
Kartın üreticisi sitesinden o kart için yapılmış, işletim sisteminize uygun driver dosyasını indireceksiniz. Ardından masaüstüne atıp program kurar gibi kuracaksınız. Bu kadar.
Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracam çok soru soruyom ama kusura bakmayın birde bende şuan bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyormu

Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracam çok soru soruyom ama kusura bakmayın birde bende şuan bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyormu
Sorun değil soruları cevaplamak için buradayız sonuçta. Kartı taktıktan sonra kuracaksınız. Kart sistemde yokken driverı isteseniz de kuramazsınız zaten.

Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracağım çok soru soruyorum ama kusura bakmayın bir de bende şu an bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyor mu?

Yok çok sormuyorsunuz burası zaten soru sormak için kurulmuş forum ekran kartını taktıktan sonra kuruyorsunuz driverı elinizde olanları kaldırmanıza gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı