Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracam çok soru soruyom ama kusura bakmayın birde bende şuan bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyormuKartın üreticisi sitesinden o kart için yapılmış, işletim sisteminize uygun driver dosyasını indireceksiniz. Ardından masaüstüne atıp program kurar gibi kuracaksınız. Bu kadar.
Sorun değil soruları cevaplamak için buradayız sonuçta. Kartı taktıktan sonra kuracaksınız. Kart sistemde yokken driverı isteseniz de kuramazsınız zaten.Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracam çok soru soruyom ama kusura bakmayın birde bende şuan bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyormu
Kartı taktıktan sonramı yoksa öncemi kuracağım çok soru soruyorum ama kusura bakmayın bir de bende şu an bulunan driver dosyalarını kaldırmam gerekiyor mu?
Ekran kartınızda yetiyor? Sıkıntı ne anlamadım bende.
Bu arada daha fazla oyun oynayabilmek için ekran kartını geliştir ileride.
Yaklaşık toplam bellek 1.6 GB ?Hayır yetmiyor Intel HD 2000 ile mario açsa şükretsin.
Oraya değil yanında parantez içinde VRAM yazan kısma bakın.Yaklaşık toplam bellek 1.6 GB ?
Pardon dalgınlığıma gelmiş.Oraya değil yanında parantez içinde VRAM yazan kısma bakın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.