i5 2500K, GTX 770 CS:GO %20 GPU Kullanımı ve Düşük FPS

kimenn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS:GO oyununda GTX 770 ile 90-120 FPS alıyorum. Yapılan test videolarında 200+ FPS alındığını izlemiştim.

Bütün çözünürlük ve grafik ayarlarıyla oynadım ama FPS'de hiçbir artış veya azalış gözlemlemedim.

Afterburner programı ile ölçüm yaptığımda CPU kullanımı %89-%97 arasında kullanılıyor. GPU kullanımı ise %18-%20 arasında kullanılıyor. 8 GB RAM 128 GB SSD kullanıyorum. Güç yönetimi yüksek performansta işlemci 3.3 GHz hızda çalışıyor. Ekran kartının fanlarında problem yok. Ekran kartı bağlantılarını kontrol ettim. Sıcaklık değerlerinde 50-70 derece arasında değişiyor.
İnternette yazılan çözümde bu programı kaldırdım ama düzelmedi. (Nvidia HD Audio)

Kasa 750 W
Anakart GIGABYTE GA-Z68P-DS3
@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU-Z programı ile sistem boştayken GPU kullanımına bakabilir misiniz? Belki başka bir uygulama/virüs tarafından kullanılıyordur.

msaa fxaa gibi ayarları kapatmayı dene birde bakalım fpsde değişme oluyor mu? Benim herşey en yüksek de msaa falan gibi yumuşatma ayarları kapalı 90-120 arası alıyorum öteki şekilde sağa sola hızlıca dönerken hafif donma oluyor.

Video ayarlarını değiştirmeme rağmen FPS değişmiyor.
GTX 770 kulllanan kişilere sordum 250-270 FPS alıyorlar.
FPS kilidi yok.
fps_max 300.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı