Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
i5 3330K sistemde onboard ile LoL oynayabilir miyim?
Zorlamayın bence. Geçenlerde yanlışlıkla GT840M ekran kartımın yerine 4210M Intel HD Graphics ile War Thunder'e girdim, ekran kartının ısısı direkt 97 dereceye ulaştı. Oyunda zaten garip garip görüntü hataları ve FPS düşmesi yaşıyordum. Birkaç dakika daha fark etmesem laptop çöpe gidecekti.
LoL sıkıntı yaratmaz evet ama 1 yıl önce CS:GO'yu 1024X768 Ultra Low'da 130 FPS sabit oynarken şu an 40-70 arası alıyorum. Dediğim gibi güncellemelerle beraber yeni kartlara teşvik amaçlı performansı düşürdüler. (Bu arada kartım GT 730, onboard ekran kartlarından daha güçlü olmasına rağmen durum böyle. Onboard'da durum çok kötü olabilir.)
Monitörum 1024 768
LoL de kaç fps alırım en düşük ayarlarla oynamak istemiyorum anime dizisi gibi oluyor düşük-orta veya orta ayarlarda oynayabilir miyim