i5 3350P ve HD 4350 sistem takılma ve donma sorunu

orpat

Hectopat
Makaleler
1
  • i5-3350P
  • Gigabtye GA-H61M-DS2 (rev. 5.0)
  • Corsair 4GB DDR3 1600MHz
  • Toshiba 500GB 5200RPM
  • ATİ HD 4350
  • Casper 300W PSU
Arkadaşlar sistemim bu şekilde bazen video izlerken, dosyaları peş peşe açarken vs. nadiren takılma, donma oluyor. Sizce bunun nedeni ne olabilir ? Emektar sabit diski değiştirsem, sorun çözülür mü ?

Kasayı komple değiştireceğim zaten " Dark Aura 300W " Slim kasa çok hoşuma gidiyor, ağır bir PSU'ya sahip. Aslında Technopat bu kasayla GTX 1050 2 GB sistem toplasa çok şık durur. :LOL:
@Recep Baltaş
@Ali Güngör

Kasayı ben de çok beğenmiştim. PSU'su sağlamsa ciddi anlamda GTX1050 Low profile bir ekran kartıyla öğrenciler onunla sistem toplayabilirler. Ama PSU'su önemli. Ama şu an da GTX1050 ile GTX1050 Ti arasında 70-80 TL gibi bir fiyat farkı varken, GTX1050 Ti almak daha doğru ve o kasa GTX1050 Ti için uygun değil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı ben de çok beğenmiştim. PSU'su sağlamsa ciddi anlamda GTX1050 Low profile bir ekran kartıyla öğrenciler onunla sistem toplayabilirler. Ama PSU'su önemli. Ama şu an da GTX1050 ile GTX1050 Ti arasında 70-80 TL gibi bir fiyat farkı varken, GTX1050 Ti almak daha doğru ve o kasa GTX1050 Ti için uygun değil maalesef.
Sence 21'' monitör ve Slim kasa masaüstü öğrenci için ergonomik olur mu ?
1050Ti'ın da Low profile modeli var ama overclockdan vazgeçmek gerekiyor...

Sence 21'' Slim kasa masaüstü öğrenci için ergonomik olur mu ?

Hocam hangi slim kasayı diyorsunuz bilmiyorum ama slim kasalardaki genel sorun, kullanılacak ekran kartının "Low Profile" olma zorunluluğudur. Yoksa kasaya sığmıyor. GTX1050 Ti mesela slim kasalara olmaz eğer Low Profile'ı yoksa. Tek fanlı model veya 2 küçük çift fanlı modelleri oluyor. Kasanıza uygunsa alabiliyorsunuz. Kasayı almak sıkıntı değil içine girecek şeyleri oraya sığdırmak sıkıntı kısacası. Sığdırırken de performansı kısmak istemeyiz değil mi? Hoşumuza gitmez.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı