i5 3470 vs i3 7100

AdaReyiz

Hectopat
Daha fazla  
i5 3470 4 çekirdek mi yoksa i3 7100 2 çekirdek mi? Hangisi daha iyi? Hangisi alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanılacak oyuna göre değişir. ETS 2 oynamak isteyen birinin İ5-3570 veya İ7-3770 alması yeterlidir. Nedir bu ufak işler için performanslı parçalar aldırma isteğiniz ki?
Konuyu farklı noktalara çekme. i7-3770'in bahsi bile geçmedi. Konu sahibi ETS2 oynamak istiyorum diye bir şey de demedi. Konu sahibinin sorduğu iki işlemci arasında nesil farklı var bu da anakart değiştirmesini zorunlu kılıyor. Daha akla yatkın olan bütçesi el verdiğince herhangi bir nesil Ryzen işlemci ve anakart almasıdır. Bugün 2017 model anakartıma 2022 model 5. nesil Ryzen işlemci takabiliyorum. Bu da bu tür işlemlerde şuanda AMD sistemlerin daha F/P olduğunu gösterir.

Konuyu farklı noktalara çekme. i7-3770'in bahsi bile geçmedi. Konu sahibi ETS 2 oynamak istiyorum diye bir şey de demedi. Konu sahibinin sorduğu iki işlemci arasında nesil farklı var bu da anakart değiştirmesini zorunlu kılıyor. Daha akla yatkın olan bütçesi el verdiğince herhangi bir nesil Ryzen işlemci ve anakart almasıdır. Bugün 2017 model anakartıma 2022 model 5. nesil Ryzen işlemci takabiliyorum. Bu da bu tür işlemlerde şu anda AMD sistemlerin daha F/P olduğunu gösterir.

İşlemci fiyatları için aynı şeyi söylemek doğru değil AMD tarafında R3 1200 AF 800-1000 TL civarına gelirken benzer performansta olan i5 3570 çok daha iyi fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı