i5 3570K ve GTX 960 sistem nasıl?

berkhan1995

Hectopat
CS GO ve Knight Online oynamak icin 2. el kasa satın aldım özellikleri;
  • i5 3570K 3.40 GHz
  • ASUS H61M PRO anakart
  • 2x4 GB Corsair CL 9 1600 MHz
  • 600W Thermaltake PSU
  • Coolerman 2X işlemci soğutucu
  • 2X fanlı kasa
  • ASUS STRIX OC GTX 960 2 GB 128 Bit
1400 TL'ye aldım sizce iyi almış mıyım çok temiz kasa. Ayriyeten yanına monitör alacağım yarın 1 ms 75 HZ veya 144 Hz monitör tavsiyesi olan varsa değerlendireceğim.

Hayırlı olsun, sistem fiyatına göre gayet iyi. Ekran kartının potansiyelini göz önüne alırsak, moniör olarak 75hz'lik bir model öneririm.

Hocam taksitle vatandan alabilirim sadece 1 ms 144 hz wievsonic kavisli curved 1150 TL 6 taksit almayı düşünüyorum yada LG 24 inch 1 ms 75 hz 800 TL ikisinden birini alacağım VA panel
ViewSonic alabilirsiniz.

Sisteminiz de fiyatı da güzel hayırlı olsun. Monitör olarak 144 değil de 75 almanız daha iyi olur ekran kartının performansı göz önünde bulunduğunda.
Hocam aslında 144 almayı düsünmemin sebebi sadece cs go ve night oynuyorum ve bugün fps denemesi yaptım televizyondan 1920 1080 olarak pc hem csyi hem night çok akıcı oynatıyor yüksek ayarlarda cs go da 100 170 arası gidip geliyor eğer daha düşük fpsler görseydim kesinlikle 75 hz düşünürdüm bide daha önce hic kullanıp görmediğim bişey var kasada işlemcinin üstünde demir kalın büyük bişey var soğutucuymus galiba iki tane Led ışıklı fan var üstünde oyundayken hiç sıcaklık yok pcde
Sisteminiz de fiyatı da güzel hayırlı olsun. Monitör olarak 144 değil de 75 almanız daha iyi olur ekran kartının performansı göz önünde bulunduğunda.

Cs go da 140 fpslere rahat çıkıyor sistem o yüzden 144 düşündüm ama dediğin doğru bütün oyunlar İcin düşünürsek 75 hz yeterli aslında ama tek oynadığım cs go zaten

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı