Çarpan kilidi çok eski işlemcilerde (Eski Athlon, Pentium işlemciler) açılabiliyor. Ama yeni nesillerde bu mümkün değil. Açamazsınız.
Ama benim dediğim azcık hani sıkıntı yaramicak şekilde baştan aşağı yanlış anladın kardeşimTamam yapın siz sonra bozulunca gelip konu açmayın.
Yapmayı deneseniz bile zaten BIOS'ta ve programlarda overclock seçeneği olmayacak.Ama benim dediğim azcık hani sıkıntı yaratmayacak şekilde baştan aşağı yanlış anladın kardeşim.
Hocam bu adam anlamıyor ki illa laptopa overclock yapcam diyor.Öncelikle U serisi işlemciye O.C yapılmaz. Zaten büyük bir saçmalık olur. U serisi işlemciyi Intel siz O.C edin diye üretmedi. U serisi işlemcilerin olayı zaten az güç tüketerek pil tasarrufu sağlamak. Performans istiyorsanız QM veya HQ işlemcili bir Laptop alacaktınız. O.C falan yapmayın hem işlemciye hem soğutma sistemine yazık.
Ben hissediyorum olucak ama hani yardım edersen kardeşimYapmayı deneseniz bile zaten BIOS'ta ve programlarda overclock seçeneği olmayacak.
Hocam bırakın ne yapıyorsa yapsın biz uyaralım da. Sonra konu açar işlemcim yandı diye.Hocam bu adam anlamıyor ki illa laptopa overclock yapacağım diyor.
Yok yapılmaz diyorum sen hala "YoK olCaK yAv" diyorsun. Olmaz anla bunu olmaz.Ben hissediyorum olacak ama hani yardım edersen kardeşim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.