i5 4460 ve GTX 750Ti sistem toplama

@İlker KARACAA Zaten size demedim. APU işlemcide fazladan ekran kartı olmasıdır. Bu ekran kartı işlemciyle birliktedir. Ayrıca diğer ekran kartına zarar gelirse işlemcideki ekran kartını da kullanabilirsiniz. Benim son önerdiğim kasayı alın bence. Fazladan 200W güce sahip olursunuz. Daha geleceğe dönük olur.

@İlker KARACAA Zaten size demedim. APU işlemcide fazladan ekran kartı olmasıdır. Bu ekran kartı işlemciyle birliktedir. Ayrıca diğer ekran kartına zarar gelirse işlemcideki ekran kartını da kullanabilirsiniz. Benim son önerdiğim kasayı alın bence. Fazladan 200W güce sahip olursunuz. Daha geleceğe dönük olur.
Apuların tek çekirdek performansı çok iyi değildir ve genelde sadece bütçe çok kısık ve başka bir ekran kartı alınamayan sistemlerde önerilmelidir.

Şöyle demek istiyorum ekran kartı takmasam olur mu ekran kartı rx460 başka önerseniz olur mu ?

Ekran Kartına Max 700/750 civarı verebilrim.

O fiyata 1060 ile sistem toplanıyor. Sadece 100 TL daha fazla vermesi lazım. 2900'e toplanıyor 1060'lı sistem.

Hangi GTX 1060 lı sistemden bahsediyorsun? 10000 TL ye de GTX 1060 kullanılır ama bütçesine göre uygun olmaz. Sistemi yazman gerekiyor GTX 1060 kullanarak milyonlarca sistem oluşturabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı