i5 4460 ve GTX 950, ekran kartı yükseltme vs yeni sistem

• Konuyu başlatan ecHo5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 958
Oynadığın oyunlar genelde 8 GB'dan fazla RAM ister bu da takılmalara sebep olur. 8 GB RAM yükseltip ekran kartını GTX 1650 veya 1060 yaparsan tadından yenmez.
Ama 1060 biraz darboğaz yapabilir belki. GTX 1650 Super alman iyi olacaktır çok yeni bir kart ama darboğaz yapacağını sanmıyorum hafif kart gibi bir şey :D.
Oynadığın oyunlar genelde 8 GB'dan fazla RAM ister bu da takılmalara sebep olur. 8 GB RAM yükseltip ekran kartını GTX 1650 veya 1060 yaparsan tadından yenmez.
Ama 1060 biraz darboğaz yapabilir belki. GTX 1650 Super alman iyi olacaktır çok yeni bir kart ama darboğaz yapacağını sanmıyorum hafif kart gibi bir şey :D.
Ram testlerine baktım fps dropları oluyo ama ram 2. Planda daha sonra halletcem karta gelince baya 1650 supere ısındım inş darboğaz yapmaz yaz tatilinin ilk başında alıcam hayırlısı teşekkürler

RAM testlerine baktım FPS düşmesiları oluyor ama RAM 2. Planda daha sonra halletcem karta gelince bayağı 1650 Super'e ısındım inş darboğaz yapmaz yaz tatilinin ilk başında alacağım hayırlısı teşekkürler

Test videolarına göre darboğaz söz konusu değil rahatça beslicektir :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı