İ5 4460 ve R9 390 sistem

AzmiCan Metin

Hectopat
Daha fazla  
2500 TL'ye böyle bir sistem toplamaya çalıştım. HDD var bende. Neden eksik demeyin. İlk Sistem toplayışım. Sistem nasıl yorumlarsanız sevinirim.

Adsız1.png

@
caglarreyiz2

sistemler güzel ama sinerjiye biraz güvenmiyorum çünki ilk defa internetten bir şey sipariş edeceğim
Bence caglarreyiz2'nin 1. paylaştığı sistem gayet iyi (Adsız.png olan). Sinerji kötü bir site değil, oradan sistem toplayan çok insan var sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

2. olanda güzelmiş ama bütçeyi aşıyor yoksa onu alırdım şuanlık 1. sistemi alırım gibi duruyor hayırlısı

Seç beğen al :) 2'si de birbirinden sağlam :)
senin topladıgın 2 sistemden ssd yi çıkarsam 2500 e denk gelior sdd yide sonradan alınca eklerim öyle olmazmı Ve pc yi ilk defa toplayacağım için orayamı birleştiriyim yoksa kendim mi birleştiriyim

2. olanda güzelmiş ama bütçeyi aşıyor yoksa onu alırdım şuanlık 1. sistemi alırım gibi duruyor hayırlısı

senin topladıgın 2 sistemden ssd yi çıkarsam 2500 e denk gelior sdd yide sonradan alınca eklerim öyle olmazmı Ve pc yi ilk defa toplayacağım için orayamı birleştiriyim yoksa kendim mi birleştiriyim

Forumda, aramaya sinerji güvenilir mi diye aratır isen aklında ki bütün sorular gider, evet olabilir 2.sistemim süper bence, ssd sonradan da eklenebilir :) Eğer daha önce yapmadıysanız bırakın sinerji yapsın :) ne olur ne olmaz :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı