i5 4590 GTX 970 tabanlı sistem fotoğrafları

[Alındı] i5 4590 ve MSI GTX 970 GAMING 4G tabanlı sistem adlı konuma bu resimlerin eklenmesini rica ederim. @Silinen üye @NorthernsKnight
İnşallah ilerleyen günlerde kasa içi fotoğraflarını paylaşırım. Sormak istediklerinizi elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Oyun testleri için ayrı bir konu açacağım takipte kalın :D
Düzenleme : MSI logosu Zalman logosunun altına alınmıştır.(acemilik ne yaparsın işte :D)
sistem1.jpg

sistem2.jpg


sistem3.jpg

sistem4.jpg

sistem5.jpg

sistem6.jpg

sistem7.jpg

sistem8.jpg

sistem9.jpg


Sistem boştayken (ıdle) 32 - 40 derece arasında değişiyor. GPU da 37. SSD ve MSI Fast Boot ile açılış 15 saniye, kapanış 10 saniye, yeniden başlatma 25 saniye. İnternet bağlantısını sağladıktan sonra driverları ve güncellemeleri almaya başlayacağım. Yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Kasa gerçekten fiyatına göre performansı gayet iyi, hava sirkülasyonu güzel.
ASUS 23.6'' VN247H monitörün ses çıkışıda takdire şayan. Ama ufak bir eksisi orta şiddette kuvvet uygulayınca masaya sallanıyor. Tabi bu almamanız için bir neden değil.
Z97 Gaming 5 anakartı H97 Gaming 3 'ün bir türlü gelmemesinden dolayı mecburen aldım. Ama beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, bir nevi geleceğe yatırım oldu. Oyun testlerine en kısa zamanda başlarım inşallah.
 
Son düzenleme:
Sistem hayırlı olsun. Yalnız çarpan kilidi açık olmayan bir işlemciye karşın MSI Z97 Gaming 5 almak... :) i5 4690K almanızı tavsiye ederdim :)

Hayırlı olsun hocam. Mavi ekransız günlerde kullanın.:D Oyun testlerini bekliyoruz. Monitörün modeli nedir?
Fotoğrafta gözüküyor Asus VN247H :)
 
Sistem hayırlı olsun. Yalnız çarpan kilidi açık olmayan bir işlemciye karşın MSI Z97 Gaming 5 almak... :) i5 4690K almanızı tavsiye ederdim :)


Fotoğrafta gözüküyor Asus VN247H :)
Evet hocam bende ona üzülüyorum. Vatan'da bir türlü stoğu yoktu (n)

Bu arada stok fan yerine, sessiz ve iyi bir soğutma isteyenlere ve O.C yapmayacaklara Vortex Plus öneriyorum.
 
Donanımın biraz düşük olmasının pek bi zararı yok kanımca, ancak bir oyuncu kasasının yan kapağında fanın olmaması olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Hoş yan kapağa kendiniz de fan yeri açabilirsiniz.:)

Tabi bu söylediğim yalnızca bi öneri. Sizteminizi güle güle kullanın. (y)
 
İlerde K serisi işlemci alıp elindekinide satıp Z97 anakartla OC yaparsın farklı bir deneyim olur.

Aynen hocam (y)

Hayırlı olsun dostum, ekran kartında coil whine sorunu varmı ?

İnternete bağlamam için kablosuz wireless cihazına ihtiyacım var. Gerekli yükleme ve güncellemeleri yaptıktan sonra yük altındayken değerleri ve coil whine var mı belirtirim. Şu an için boşta olduğundan sıkıntı yok.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı