O videoda Gigabyte H55UD3H anakart ile 4 GHz'e hız aşırtılmış. Eldeki Esonic ile ne kadar hız aşırtılabilir ki?
Ben 3.8GHz olur diye düşünüyorum.
O videoda Gigabyte H55UD3H anakart ile 4 GHz'e hız aşırtılmış. Eldeki Esonic ile ne kadar hız aşırtılabilir ki?
Anakart hakkında herhangi bir bilgi yok ki Esonic H55 lerde VRM soğutması bile yok. Stok hali 95W olan işlemciyi 3.8 GHz'e o anakart ile getirdiğinizde, nereden baksan en az 150W gücü o anakartın stabil karşılayabileceğine dair öngörünüzün kaynağı nedir?Ben 3.8GHz olur diye düşünüyorum.
Anakart hakkında herhangi bir bilgi yok ki Esonic H55'lerde VRM soğutması bile yok. Stok hali 95W olan işlemciyi 3.8 GHz'e o anakart ile getirdiğinizde, nereden baksan en az 150W gücü o anakartın stabil verebileceğine dair öngörünüzün kaynağı nedir?
Ne darboğazı arkadaşlar neden bahsediyorsunuz? Bir de RX570 ile darboğaz? Şaka gibisiniz.
Buyurun hocam takabileceğiniz en yüksek kart bu daha iyilerinde darboğaz olur ama RX580 ile süper bir sistem olur.
@Andar Han hocamıza hak veriyorum PSU ve kasayı bir süre kullanırım APU bir sistem dizerim ekran kartı takmadan önce yeni bir PSU+kasa alırım eski şeylere yatırım yapmanın manası yok Ryzen 5 3000'ya da 4000 serisi bir APU ile biraz idare edip 1660S gibi bir ekran kartı takarım uzun ömürlü bal gibi sistem olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.