i5 6500 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Hangi Ekran Kartı ?

• Oy verenlerin toplamı
    23
ama benim düşünçem skylake türü işlemciler i3 e pek yakışmıyor gibi... çünki ben topladıktan sonra çok daha ilerisini düşünüyorum..

ama benim düşünçem skylake türü işlemciler i3 e pek yakışmıyor gibi... çünki ben topladıktan sonra çok daha ilerisini düşünüyorum..

Performansı ortada pentium, i3, i5, i7 olarak değerlendirmemek gerekir. O işlemci seni çok uzun zaman götürür. ( i5 ile aynı süre)

Bizim insanımız her zaman etikete bakar. Bu yüzden i3 yakışmaz diyorsun. Ama gerçekte o kombinasyonla alacağın performans çok daha fazla.

Tüketim delisi olmaktansa mantıklı seçimler yapmak lazım. Forumda görüyorum skylake i5 işlemcili sisteme Gtx 950 ekran kartı öneriyorlar. İşlemci boşu boşuna yatacak. Oyunlardan daha az performans alınacak. Rezalet.

Kısacası etikete değil performansa bakmalısınız. Tabi yine de siz bilirsiniz. Ben kendi tecrübelerimi aktarıyorum.

anladım kardeşim yani çok zor bir durum bende 7-8 sene önceden full amd sistem topladım hala kullanıyorum ama şimdi değiştirme zamanı şimdi herkes farklı bir şey söylüyorlar ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası hep ikilemde kalıyorum sonuçta bir kere para vereceğim..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı