Merhaba, bilgisayarımı topladığımdan beri mevcut olan (4 yıldır) bir sorunu çözümü bulunabilirse diye buraya yazmak istedim. Sorun tam olarak şöyle; bilgisayarda dolaşırken, oyun oynarken, kısacası bilgisayarı kullanırken durduk yere donma yaşıyorum. Donma sorunu bilgisayarı kapatmadan geçmiyor. Donma sırasında sesler (glitchlenme ve her donmada) ve görüntüler (bazen) bozuluyor. Windows 8.1 yüklüydü 2 gün önceye kadar(İlk kurulumdan sonra üzerine 1 kez daha format ile 8.1'i tekrardan kurdum), 2 gün önce ise Windows 10 satın aldım ve kurdum fakat sorun hala devam etmekte. Bazen donmadan sonra "Kişisel bilgisayarınız bir sorun ile karşılaştı" penceresi açılıyor, bazen ise bu pencere hiç gelmiyor.
Sistemim:
Intel i5 6500
MSI AMD Radeon R9 380 4GB
MSI B150M GAMING M3 Anakart
16GB RAM
Cooler Master (Yanlış hatırlamıyorsam) Sıvı Soğutma Mevcut.
Windows 10 Pro 64Bit
Not: Problemler ile ilgili bir bölüm bulamadım ve buraya yazdım. Uygun yer burası değil ise yetkililer uygun bölüme taşıyabilirlerse sevinirim. İyi forumlar.
Sistemim:
Intel i5 6500
MSI AMD Radeon R9 380 4GB
MSI B150M GAMING M3 Anakart
16GB RAM
Cooler Master (Yanlış hatırlamıyorsam) Sıvı Soğutma Mevcut.
Windows 10 Pro 64Bit
Not: Problemler ile ilgili bir bölüm bulamadım ve buraya yazdım. Uygun yer burası değil ise yetkililer uygun bölüme taşıyabilirlerse sevinirim. İyi forumlar.