i5 6600K, RX470 Sistem İnceleme

Sıkça Sorulacak Sorular
Neden 6600K:
Bunun ilk nedeni sırf O.C için masaüstü almam. Kendi O.C denemelerimi yapmak gerçekten de çok güzel bir duygu. Zaten oyun oynamıyorum :) Sıvı soğutma da "(bence) muhteşem" gözüküyor. Hava soğutma ise "(bence) kasanın içini çok kötü" gösteriyor. İkinci nedeni kullanmış olduğum programlar tek çekirdek performansına bakıyor ve sadece "Game Boost" ile Intel i7 6700 ile eşit duruma geliyor işlemci.

Neden Jack O'Neill:
Eğer ki "Stargate (Sci-Fi)" izlemiş iseniz burayı okumanıza gerek yok :) Ben serinin tam anlamı ile "tutkunuyum." Stargate benim dönüm noktamdı. Oradaki @DanielJackson karakteri en sevdiğim karakter ama en komik olanı tabii kide "Jonathan J. "Jack" O'Neill."

Neden Vatan Bilgisayar:
Şimdi ilk olarak "Sinerji Bilgisayar" dan bilgisayarınızı toplayın sonra birde "Vatan Bilgisayar" dan toplayın arada 200TL'ye yakın fark çıkıyor montaj ekleyin 160TL'ye çıkıyor ama taksit ile olunca "Vatan Bilgisayar" daha karlı çıkıyor :uyan:

Daha fazla sorunuz var ise yorum olarak belirtin ;)

Sistem Özellikleri;
  • Intel i5 6600K (Unlocked)
  • MSI Z170A Tomahawk
  • GSkill AEGIS 8 GB DDR4
  • MSI RX 470 8 GB
  • Zalman R1
  • ZM600LE 80+
  • ThermalTake Water 3.0
  • 240 GB SSD
  • 1 TB WD Blue
Resimler MSI CPU-Z ile alınmıştır.

6600kdanieljackoson.png

anakartdanieljackoson.png

gpudanieljackoson.png

ramdanieljackoson.png

sadecegameboostdanieljackson.PNG


Monitör incelemesi yakında....

danieljacksonaida64.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günlerde kullanın. Bende yakında buna benzer sistem toplayacağım. Sizinkinden farklı olarak, ekran kartı Gtx 1060 ve 16 gb ram'li düşünüyorum.
RX470 kullanabileceğim her programda bana yardımcı oluyor zaten abartmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten. Ram'i amazondan sipariş verdim bu ram idareten alında.
 
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

İkinci nedeni kullanmış olduğum programlar tek çekirdek performansına bakıyor ve sadece "GameBoost" ile 6700K ile eşitduruma geliyor işlemci.

Bu ifadeniz yanlış, O.C. ile 6700 ile eş duruma gelir. Ben de 6700K kullanıyorum, eğer bu işlemcide de ''Game Boost'' yapılırsa yetişemez.

(Ayrıca MSİ M5 ve Nepton 240m ile, elle O.C. yaparak 5.0' ı gördüm. (y) )
 
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.



Bu ifadeniz yanlış, O.C. ile 6700 ile eş duruma gelir. Ben de 6700K kullanıyorum, eğer bu işlemcide de ''Game Boost'' yapılırsa yetişemez.

(Ayrıca MSİ M5 ve Nepton 240m ile, elle O.C. yaparak 5.0' ı gördüm. (y) )
Kusura bakmayın hemen değiştiriyorum.

@Yusuf Ensar Ertan bey konumu düzenlenmiyor. Konumdaki 6700K yerine 6700 yazar mısınız?
 
Öyle değişecek bir sorun değil. :D Siz bilin yeter. :D
Şimdi forumda 6700'ü öyle bir üstün kılmışlar ki benden sırf bunun için 6600K aldım ve mutluyum. El ile O.C işine girmeyeceğim bunu yakında satıp 7700K'yı alacağım. 32GB RAM ile çok güzel olacak :)

MSI Kombustor sonuçları geld
danieljacksonmsikombuster.PNG
i.

Boşta sistem sıcaklıkları:
danieljacksonauto.PNG

Thermaltake Water 3.0 iyi iş çıkarıyor.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı