i5 6600K Sisteme Ekran kartı önerisi

gorkemonl

Hectopat
İ5 6600K işlemci
MSI tomahawk z270 anakart
8 GB RAM

Bu sistem için ekran kartı önerir misiniz ? Gaming bir ekran kartı gerekiyor bütçe kısıtlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek istediğini anlamadım. 1080 Tİ TİTAN X (Pascal) ten daha mı güçsüz dedim. 6600K darboğaz mı yapar diyorsun? Ben de vega bekliyorum vaz mı geçeyim :D? Eğer yapar diyorsan korkma yapmaz çünkü bu kartı alan zaten en az 1440P yada 4K monitör kullanır.

Son düzenleme:
Valla ben 6600k ya VEGA takacağım gerekirse CF VEGA yaparım. Az bir miktar fark için gidip 6700K almak bence mantıklı değil. Ayrıca gayet te yakışır bence. Sonuçta Skylake serisinde İ5 ailesinin reisi. OC ile 6700K stock performansına yetişiyor. X99 sistem alan kişi de oyuncu değildir. İş için alır.

2K veya 4K monitörün yoksa hiç öyle GTX1080'e çıkmana gerek yok. 1080p oynayacaksan en iyi GTX1060 veya RX470 alsan her türlü bütün oyunlarda işini görür. GTX1080 alırsın oyunlarda GPU kullanımın %99ken CPU kullanımın %30-40larda kalır. Bütcen de sıkışıksa en ucuz 6GB Galax var alınabilir bence

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı