i5 6600K Skylake Sistem Tavsiyesi

Dalaşma mı? Bu forumda herkes birbirine öneride bulunur sen gelip "Bilmiyorsan öğretiriz" tavırlarına giremessin.
Kafa mı buluyorsun ya sen benimle ? İlk önce imalı imalı laf atıyorsun sonra cevabını verince tavıra giriyorsun diyorsun. Senin ciddi psikolojik sorunların var herhalde.

Kafa mı buluyorsun ya sen benimle ? İlk önce imalı imalı laf atıyorsun sonra cevabını verince tavıra giriyorsun diyorsun. Senin ciddi psikolojik sorunların var herhalde.
Tartışma çıksın istemiyorum sonra bide ...
@Serhat Örs kardeş 6600K+Sıvı Soğutmadan sakın vazgeçme!

Merhaba,
4000 TL civarı bir bütçeyle GTX 1060'la veya bütçeyi biraz daha arttırıp (uygun monitörünüz de varsa) GTX 1070'le güzel bir sistem toplayabilirsiniz. Kesinlikle GTX 970 almamanızı tavsiye ederim.
İşlemci ve anakart seçiminde de 2 farklı alternatif bu kartlara darboğaz yapmayacak şekilde tercih edilebilir. Ankartları da performans ve (Type-C, M.2. vb.) özelliklerden taviz vermeyecek şekilde seçmeye çalıştım. Bunlara ihtiyaç yoksa daha uygun fiyatlı anakartlar seçilerek tasarruf sağlanabilir.
GTX 1060 Sistem:
40001.jpg

GTX 1070 Sistemler ( 4200-4300 TL ):
40002_1070.jpg

40003_1070.jpg

Eğer bütçe kesinlikle aşılamıyorsa GTX 1070 sistem:
40004.jpg

Şimdiden hayırlı olsun.

Bazı arkadaşlara bakıp 6600k+ sıvı soğutma almayıp, 6700 alın keyfinize bakın. Neymiş efendim i5 oc ile i7 yi geçermiş :ROFL::ROFL::ROFL:. Şimdi bazı kişiler '4.7 GHz i5, i7'yi geçer falan diyecek.

1. Stabil bir işlem değildir mavi ekran alma ihtimaliniz yüksek.
2. Bu işlemcinin ömrünü azda olsa kısaltır.
3. Hyper treading özelliğinden mahrum kalırsınız.
4. Ön bellek farkları var.
5. Bu hıza ulaşabileceğiniz kesin bile değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı