▪¤RM-T55A¤▪
Hectopat
Daha fazla
Sevgili Technopat uyeleri merhaba. Gecen yil bilgisayardan anlamazken sacma sapan bir bilgisayara 700 TL verme cehaletinde bulundum. Tabi sonradan sizlerin sayesinde bilgisayardan az buçuk anlamaya başlayınca hata yaptığımı anladım fakat is isten geçti. Şimdi aldigim sistemin özellikleri şöyle:
Şimdi ben bu sisteme 200-300 TL civarı bir ekran kartı alsam eski oyunları oynayabilir miyim?
Assassins creed serisi far cry 3 vs. İşlemci darbogaz yapar mi? PSU yeterli mi? Yoksa harcama yapmamali miyim? Su an yeni bir sistem alacak durumum yok dedigim gibi idareten su oyunlari calistirsin yeter. Tavsiyede bulunursaniz cok iyi olur teşekkürler. Kolay gelsin.
- Intel Core i5 680 3.60 GHz
- 4 GB RAM
Şimdi ben bu sisteme 200-300 TL civarı bir ekran kartı alsam eski oyunları oynayabilir miyim?
Assassins creed serisi far cry 3 vs. İşlemci darbogaz yapar mi? PSU yeterli mi? Yoksa harcama yapmamali miyim? Su an yeni bir sistem alacak durumum yok dedigim gibi idareten su oyunlari calistirsin yeter. Tavsiyede bulunursaniz cok iyi olur teşekkürler. Kolay gelsin.
Son düzenleyen: Moderatör: