@NoobEller hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle sorunu çözdüm. Afterburner'dan baktım 66 dereceye çıktı en fazla. Bu normal bir değer. AMD software indirdim e-spor ayarlarını seçtim. 40-50 FPS zor alırken şimdi 120 FPS gördüm ve bu beni aşırı mutlu etti. Ufak bir donma oluyor onlarda geçer. @FURKANarıza68 hocam SSD şart çok yavaşladı PC. Windows 2.37 saniyede açılıyor(2 dakika 37 saniyede.) Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Büyük ihtimalle sıcaklıktan dolayı drop yemektesiniz. En son ne zaman termal macun değişimi yapıldı? Ek olarak sıcaklık değerlerini oyun içinde kontrol eder misiniz? Drop ile eş zamanlı Mhz düşmesi yaşıyorsanız durum bundan kaynaklıdır.
Büyük ihtimalle sıcaklıktan dolayı drop yemektesiniz. En son ne zaman termal macun değişimi yapıldı? Ek olarak sıcaklık değerlerini oyun içinde kontrol eder misiniz? Drop ile eş zamanlı Mhz düşmesi yaşıyorsanız durum bundan kaynaklıdır.
Laptop ne zaman alındı? 7. nesilden yola çıkarak 2017-2018 civarlarını tahmin ediyorum eğer sıfır aldıysanız. Afterburner ile oyun içinde test eder misiniz? Mhz değerlerini açıp onlara da dikkat ediniz. Çünkü işlemci sıcaklık arttığı zaman gücünü kısar ve sıcaklığın düşmesini sağlar bu ise drop dediğimiz olaya sebebiyet verir. Seninle aynı işlemciyi kullanıyorum şu an. Tek fark ekran kartımız. (Hiç termal macun değişmemesinden yola çıkarak hiç temizlikte yapılmadığını tahmin edebiliyorum, hiç temizlik yapıldı mı? Bilgisayar nefes alamıyor galiba.)
Laptop ne zaman alındı? 7. nesilden yola çıkarak 2017-2018 civarlarını tahmin ediyorum eğer sıfır aldıysanız. Afterburner ile oyun içinde test eder misiniz? Mhz değerlerini açıp onlara da dikkat ediniz. Çünkü işlemci sıcaklık arttığı zaman gücünü kısar ve sıcaklığın düşmesini sağlar bu ise drop dediğimiz olaya sebebiyet verir. Seninle aynı işlemciyi kullanıyorum şu an. Tek fark ekran kartımız.
@NoobEller hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Öncelikle sorunu çözdüm. Afterburner'dan baktım 66 dereceye çıktı en fazla. Bu normal bir değer. AMD software indirdim e-spor ayarlarını seçtim. 40-50 FPS zor alırken şimdi 120 FPS gördüm ve bu beni aşırı mutlu etti. Ufak bir donma oluyor onlarda geçer. @FURKANarıza68 hocam SSD şart çok yavaşladı PC. Windows 2.37 saniyede açılıyor(2 dakika 37 saniyede.) Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar.