i5 7300HQ - GTX 1050 Ti Orijinal Watch Dogs 2 Takılma Problemi

DeathStroke123

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Polis Memuru
Arkadaşlar Watch Dogs 2 oyununu korsan indirdim onda takılıyordu. Sonra ben de orijinal satın aldım Steam'den belki donmaz diye. Oyunum takılmayacak diye seviniyordum. İlk bölümü sorunsuz oynadım sonra açık dünyaya geçince takılmalar başladı. Arkadaşlar yardım edin sorunu nasıl çözerim. Yoksa oyunu iade edeceğim.

Sistemim şu sekilde:
Intel Core i5-7300HQ
GTX 1050 Ti Mobile (2GB VRAM)
8GB RAM
1TB Hard disk

Arkadaşlar yardım edin Allah aşkına oyun indirimdeyken aldım. Oyunu iade etmek istemiyorum.

@aybrktrhn kardeş şu an bakamam ama sol üstte fps göstermeyi açtım MSI Afterburner programından. Ve gördümki ekran kartı kullanımı %60 larda işlemci kullanımı ise %100 de RAM kullanımı ise 7250 MB filan sıcaklık ise 60-65 derecede değişiyor.

VRAM yetmediği için RAM'den almaya çalışıyor. RAM kullanımı tavan yapmış olduğu için de takılmalara sebebiyet verebilir.
Ekran kartı kullanımı %60, işlemci kullanımı %100 demişsiniz. Bu da darboğaz demektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı