i5-7300HQ oyunlarda %100 CPU Kullanımı

brk1901

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi bilgisayar boştayken yüksek performans moduna aldığımda:
24992151_10208938863988874_1985470881_n.png

oyun açıkken performans modunda:
2.png

Oyun sadece ana menüde olduğu için %50 de çalışıyor. Oyun esnasında oyun ve discord işlemciyi % 98 - % 100 civarlarında çalışmasına neden oluyor ve bu nedenle FPS düşüklüğü yaşıyorum.
Çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi ?

Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi bilgisayar boştayken yüksek performans moduna aldığımda:
Eki Görüntüle 270310

oyun açıkken performans modunda:
Eki Görüntüle 270311

Oyun sadece ana menüde olduğu için %50 de çalışıyor. Oyun esnasında oyun ve discord işlemciyi % 98 - % 100 civarlarında çalışmasına neden oluyor ve bu nedenle FPS düşüklüğü yaşıyorum.
Çözüm yolu bilen varsa söyleyebilir mi ?
Hangi oyunlarda ve tam sisteminiz büyük ihtimal Abra A5 v12.1 ancak,siz yazın yine de.

Hangi oyunlarda ve tam sisteminiz büyük ihtimal Abra A5 v12.1 ancak,siz yazın yine de.
Bildiniz.
İ5-7300HQ
Nvidia GTX 1050
8 GB DDR 4 RAM
250 GB SSD

Aşağıda verdiğim konulardaki uygulamaları yükleyip denedikten sonra sorunun çözülürse geri bildirim yap.
Intel Chipset Sürücüsü - INF Update Utility
Intel Management Engine Interface
Intel Rapid Storage Technology (RST)

Son olarak birde Cpu kullanan uygulamanın resim listesini atarsanız sevinirim.
Hızlı resim ile paylaşırsanız iyi olur. Sitenin resim ekleme özelliği resimleri baya küçük gösteriyor.

Hepsini kurdum birşey farketmedi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı