PC her gittiğinde dahada bozuk geliyor. Klavyenin ışıklandırması soluk bu seferde.
@Mvm77 Evet Hala Darboğaz yaşıyorum. PCde fandan dolayı titreme var ve nasıl oluyorsa hdd artık kafa vurmaya başladı. HDD çıldırıyor. İncelem videolarına bakıyorum farklı pclerin. i57300hq ve gtx 1060 var darboğaz yok, bizim pcde var. Hala anlamadım. Tekrar servise gönderip durumu izah edicem.
Monster Abra a5 v12.x kullanıcıları;
1- Sisteme SSD ekleyin, Windows ve yüksek sistem isteyen oyunları buraya kurun.(Gta 5, SAO:Hollow realization gibi yüksek işlem hızı isteyen oyunlar)
2- Mümkünse PC'yi servise yollayın bu her türlü sorunuzu a'dan z'ye bildirin ve arz edin.(Benim PC hala titriyor)
3- Sisteme en son sürüm Windows işletim sistemi kurun, güncellemelerini eksiksiz tamamlayın ve Monster'ın internet sitesinden Sürücüleri indirip kurun.(USB ile gelen sürücüleri kurmayın)
4- Monster'ın internet sitesinden sürücüleri indirip kurduktan sonra,"Nvidia Geforce Experince ve İnte Driver & Support Assistant" aracılığıyla Ekran kartınızı ve İntel sürücülerinizi güncelleyin.
5-Daha sonra Windows pil ayarlarından Yüksek Performans'ı seçin ve Xbox DVR kapatın.
Bunlar bi çözümler daha yazıcam 2 dkk gidip gelem.
6- Control Center Programında İnternet sitesinden indirip kurun, program ekranından sonra Performans Modunu seçip Alttaki seçimlerden Sistem Programına basın ve orada Güç Koruma seçeneklerinin olmadığı göreceksiniz. Buna aldırış etmeyin ve programı Performans Modu seçili bir şekilde çıkın.
7- Modu seçtikten sonra Windowsun pil gücü seçeneklerinden Yüksek Performansı seçin.
8- Windows ayarlarından Xbox sekmesine girin ve herşeyi kapatın (Oyun çubuğu DVR, Canlı yayın vs.)
Şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazıcam.
İyi Forumlar.