İ5-7300HQ Undervolt yaptım sıcaklığı arttı

Belki fazla sürmüş olabilirim, bu sıcaklıklar bence normal değil. İşlemci termal macunuyla birlikte ekran kartının da macununu değiştirdim o 70-80 derece takılıyor.
Hocam bende i5 7300hq gtx1050 pavilion var benimkide çok ısınıyor.Size önerim dengeli modda kullanmanız.Ben dengelide kullanıyorum fps drop bayağı azaldı.Birde laptopun arka tarafına, köşelere 2 silgi koyuyorum, alttaki ızgaralardan hava akışı daha iyi olsun diye sizde deneyin bence.
 
Bende yüksek performans'ta kullanıyorum belki de ondan çok ısınıyor, teşekkür ederim. Hocam şimdi şöyle, yeni bilgisayar almak istiyorum ben, param var ama annemin hesabında. Paramı ver bilgisayar alıcam diyorum yok diyor. Şimdi bu bilgisayar bozulsa bu sıcaklıkta, bilerek bozdun diyecek, bu sefer bilgisayarsız kalıcam.
 
Eğer oyunlarda fps değerin ekran hz'in üstünde ise işlemcini ekran hz'i verecek kadar hızını kısabilirsin. Her zaman atıyorum 3.6'da değil 1.5 da çalışsın mesela. Ayrıca undervolt yaptığımızdan eminiz değil mi? ThrottleStop 9.3 kullanın UV için.
 

Geri
Yukarı