i5 7300HQ ve GTX 1050 PUBG Mobile Kasma Sorunu

Daha fazla  
PC üzerinden oynamak için Tencent sitesinden indirip kurdum. Gerekli ayarı yapmama rağmen kasma, drop vs. sorunlar yüzünden zevk alamadım oyundan. Normalde Steam üzerinden PC versiyonunu oynarken düşük ayarda olsa oynayabilirken buradaki sorunu çözemedim.
i5 7300 HQ işlemcili ve GTX 1050 laptopa sahibim. Daha önce açılan konulara da göz attım. Bu sorunları çözeni göremedim. Telefon ve tablette oynandığı gibi rahat olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi ayarlardan frame rate ayarını extereme yaptınız mı?
Yapıp denemiştim onu da. Fark eden çok bişey olmadı. FPS 50-60 civarında da gezinse sinir bozucu takılmalar var.
Ayarlarını kontrol edin, sizde de düzelecektir. 2 farklı yerden; biri oyundan , diğeri pubgyi açarken açılan pencereden ayar yapacaksınız.
İki yerden ayar yapıp denedim. Grafik ayarlarınızı paylaşabilirseniz ben de denerim o şekilde.

aynı şekilde bütün ayarları denedim yalnız değişen birşey olmadı hala anlık drop atıyor
Sanırım emülatörden kaynaklı. Steam üzerinden aldığım zevkin onda birini mobil versiyonda alamadım zaten. Grafikler de hoşuma gitmedi. Droplar da iyice soğuttu. Ara sıra oynayacağım için sorun etmiyorum ben açıkçası. Sadece merak ettim çoğu kişi bu problemi yaşıyor mu yaşamıyorsa hangi ayarı yaptı.

Yapıp denemiştim onu da. Fark eden çok bişey olmadı. FPS 50-60 civarında da gezinse sinir bozucu takılmalar var.

İki yerden ayar yapıp denedim. Grafik ayarlarınızı paylaşabilirseniz ben de denerim o şekilde.
Geç oldu ama buyrun.
374820

374821

Benim ayarlarda buna yakın. Hafıza ve işlemci kısmı hatta en yüksek ayarda.
Çözünürlüğü kendin yaz benimki gibi bir de öyle dene
dahili ekran kartını dahil edersen entegre grafik olmuş olur, o da fps düşürebilir. Yani harici bir ekran kartı varsa neden işlemcidekini kullanasın.

Dahili grafik kartına öncelik tanımayı kaldırın düzgünleştirmeyi kapatın emulatör üzerinden yapacağınız 1080p oyun içerisinde ki ile aynı değil ram ve cpu otomatik'e alın opengl+ seçin oyun içinde akıcı ve en yüksek fps seçin.
Not emulatöre 1080p yaparsanız klavye ayarını da 1080p smart olarak ayarlayın.

Dahili grafik kartına öncelik tanımayı kaldırın düzgünleştirmeyi kapatın emulatör üzerinden yapacağınız 1080p oyun içerisinde ki ile aynı değil ram ve cpu otomatik'e alın opengl+ seçin oyun içinde akıcı ve en yüksek fps seçin.
Not emulatöre 1080p yaparsanız klavye ayarını da 1080p smart olarak ayarlayın.

Harici karttan çalışıyor. Bu ayarları da yapmadıklarımı yapıp denerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı