i5 7300HQ ve GTX 1050 PUBG Mobile Kasma Sorunu

Daha fazla  
PC üzerinden oynamak için Tencent sitesinden indirip kurdum. Gerekli ayarı yapmama rağmen kasma, drop vs. sorunlar yüzünden zevk alamadım oyundan. Normalde Steam üzerinden PC versiyonunu oynarken düşük ayarda olsa oynayabilirken buradaki sorunu çözemedim.
i5 7300 HQ işlemcili ve GTX 1050 laptopa sahibim. Daha önce açılan konulara da göz attım. Bu sorunları çözeni göremedim. Telefon ve tablette oynandığı gibi rahat olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatörü sağ yıklayıp özelliklerden uyumluluk penceresinin ekran görüntüsünü, emülatör ayarlarının ekran görüntüsünü, oyun ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Bilgisayarın laptop ise performans modunda olduğundan, battery boost’un kapalı olduğundan, şarjda takılı olmasından emin olur musun.
Bilgisayar masaüstü, özellikleri de akşam iş çıkışı eve gittiğimde burada paylaşacağım hocam. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• motor.png
    motor.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 119
  • oyun arayüz.png
    oyun arayüz.png
    6 KB · Görüntüleme: 150
  • oyunici1.png
    oyunici1.png
    355,4 KB · Görüntüleme: 124
  • oyunici2.png
    oyunici2.png
    188,2 KB · Görüntüleme: 128
Hocam arayüz ve oyun içi tüm şu anki ayarları paylaştım.
Smoth ve Extreme yapmanız gerekiyor. Birde Auto adjust Graphic disable çekin.

Son olarakta Tencent Kullanmak zorunda değilsiniz LDPlayer tavsiye ederim.Tencentten çok çok daha iyidir.

Ufak bir hatırlatma daha ;

Diskinizde 20 gb bir alan ayırıp Phoneix (Android) işletim sistemi kurabilir.2 farklı işletim sistemiyle devam edebilirsiniz.Özellikle düşük donanım sistemlerde kesinlikle çok faydalı ilgili kurulum videolarıda youtube üzerinden mevcuttur.

Son olarakta şunu söyleyebilirim.Mobil kısım tam anlamıyla oturmuş değil sizin bilgisayarınız çok çok iyi olsada hareket halindeyken kalabalık gruplara rastladığınızda anlık kasılmalar oluşuyor.Zamanla düzeleceğine inanıyorum.

Smoth ve Extreme yapmanız gerekiyor. Birde Auto adjust Graphic disable çekin.

Son olarakta Tencent Kullanmak zorunda değilsiniz LDPlayer tavsiye ederim.Tencentten çok çok daha iyidir.

Ufak bir hatırlatma daha ;

Diskinizde 20 gb bir alan ayırıp Phoneix (Android) işletim sistemi kurabilir.2 farklı işletim sistemiyle devam edebilirsiniz.Özellikle düşük donanım sistemlerde kesinlikle çok faydalı ilgili kurulum videolarıda youtube üzerinden mevcuttur.
Teşekkür ederim bunları deneyeceğim

o kadarı da normaldir sanırım, bilgisayar tam ekran çalıştırmıyor sonuçta.
Tam ekran çalıştırıyor hocam. Merak ettiğim konu şu. Arkadaşta i7-6700k + gtx 1070 mevcut. Onda indirip benim ayarlarla denedik yine aynı. 720p yapıyoruz yine aynı. Bende i3-8100 + 1050ti var. Dedim acaba yetmiyor mu ama onda da aynı durumu görünce dedim bir sıkıntı var demekki. İnternetten oynayanlara bakıyorum gayet akıcı oynuyor. Benim sistem normal Pubg'yi de medium-high arasında 60 fps civarı oynatıyor ama mobile versiyonunda anlamadığım takılmalar mevcut.

Tam ekran çalıştırıyor hocam. Merak ettiğim konu şu. Arkadaşta i7-6700k + gtx 1070 mevcut. Onda indirip benim ayarlarla denedik yine aynı. 720p yapıyoruz yine aynı. Bende i3-8100 + 1050ti var. Dedim acaba yetmiyor mu ama onda da aynı durumu görünce dedim bir sıkıntı var demekki. İnternetten oynayanlara bakıyorum gayet akıcı oynuyor. Benim sistem normal Pubg'yi de medium-high arasında 60 fps civarı oynatıyor ama mobile versiyonunda anlamadığım takılmalar mevcut.

Tam ekran çalıştırmıyor, emülatörün optimizasyon sorunu olduğu için o takılmalar yaşanıyor. Pubg’nin pc versiyonunda en az 65-70 fps alıyorum, ama mobilde 60’ı geçmiyor, bu tam ekran çalıştırmadığının göstergesi. Sen emülatörü tam ekran yapıyorsun sadece.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı