i5-7400 için ekran kartı önerisi

Sevgili dostum tekrar ediyorum. GTX 1060 6GB, GTX 1660 ve 1660ti, GTX1650, RX 590 araştır sıkıntısızsa onu al. Ama RX570 alma. Yahu yarın öbür gün yetersiz kalacak bu kart eninde sonunda. Kalmasa bile canın isteyip overclock yapmak isteyebilirsin herkes gibi. RX 570'e OC yaparsan eğer kart elinde kalır. Kendi normal değerleri ile bile kullanılamıyor undervolt yapıyor kullanıcıları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rx 570 fiyatına göre rakipsiz bir kart.

Karta OC yapamıyorsun peki o ne olacak? OC yapamıyorsun çünkü en son limite kadar OC yapıp gönderilmiş bir çekirdek bahsettiğin kart. Aynı voltajı GTX 1060 6GB'a ver bak bakalım RX570 kalıyor mu? 😉

Karta OC yapamıyorsun peki o ne olacak? OC yapamıyorsun çünkü en son limite kadar OC yapıp gönderilmiş bir çekirdek bahsettiğin kart. Aynı voltajı GTX 1060 6GB'a ver bak bakalım RX570 kalıyor mu? 😉
Karta OC yaparak kartın ömrünü kısaltmış olursun. 1050Ti ve 1060 1-2 yıla çöp olacak kartlar nvidianın yazılım anlayışından dolayı 1650yi hiç söylemiyorum bile 1060tan bile daha az performans veren bir kart nvidia tarafında şuan alınacaksa en kötü 1660 alınmalı onun harici para yatırılmaya değmez.

@Silinen üye 5-6 yıl önce çıkan GTX900 serisi bile çöp olmadı güzel kardeşim benim sen rahat ol. Bu arada bak genelde bunu söyleyenler GTX 1060 3GB ile karşılaştırıyorlar bu ucube kartı. Stok haldeki GTX 1060 6GB ile bile boy ölçüşemiyor bahsi geçen kart. GTX 1060 6GB 10 derece daha soğuk çalışıyor üstelik. Bak ne diyorum fabrikasından limitlerinin sonuna kadar OC yapılmış bir kart RX570 bu yüzden OC yapamazsın. Bu yüzden zaten kart cayır cayır yanıyor 70 derecelerde. Hani kullanım ömründen bence RX570'i savunan birisi olarak hiç bahsetmemen lazım. GTX 1650 ve altı tartışmaya açık fakat GTX 1060 6GB, GTX 1660, GTX 1660ti gibi kartlar ile RX 570 aynı cümlede bile geçemez. Sıfır kutusundan yeni çıkmış ve test edilen bir kart 75 derece çalışıyorsa orada oturup düşüneceksin orta segmentte.
Sıcaklıkları karşılaştırman açısından şu iki videoyu bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye 5-6 yıl önce çıkan GTX900 serisi bile çöp olmadı güzel kardeşim benim sen rahat ol. Bu arada bak genelde bunu söyleyenler GTX 1060 3GB ile karşılaştırıyorlar bu ucube kartı. Stok haldeki GTX 1060 6 GB ile bile boy ölçüşemiyor bahsi geçen kart. GTX 1060 6 GB 10 derece daha soğuk çalışıyor üstelik. Bak ne diyorum fabrikasından limitlerinin sonuna kadar OC yapılmış bir kart RX570 bu yüzden OC yapamazsın. Bu yüzden zaten kart cayır cayır yanıyor 70 derecelerde. Hani kullanım ömründen bence RX570'i savunan birisi olarak hiç bahsetmemen lazım. GTX 1650 ve altı tartışmaya açık fakat GTX 1060 6 GB, GTX 1660, GTX 1660 Ti gibi kartlar ile RX 570 aynı cümlede bile geçemez.
Hava akışı iyi olan bir kasa ve MSI'ın GPU yazılımıyla fan hızlarında biraz oynama yapıp bu sorunu ortadan kaldırabilirsin. Abarttığın kadar da ısınmıyor bu kart.
Screenshot_20191005_141813.jpg

@Silinen üye
Dakika 9:30'dan görüntü almışsın. Videodaki erkan kartı GTX 1060 3GB. Bak ben ne demişim
Bu arada bak genelde bunu söyleyenler GTX 1060 3GB ile karşılaştırıyorlar
GTX 1060 6GB 10 derece daha soğuk çalışıyor üstelik.
Art niyetli ve fanboy olan kim?

@Silinen üye
Dakika 9:30'dan görüntü almışsın. Videodaki erkan kartı GTX 1060 3GB. Bak ben ne demişim

Art niyetli ve fanboy olan kim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı