Merhaba ben 1,5 sene önce bir sistem topladım son günlerde sistemimde oyunlarda fotoğraftaki gibi sıkıntılarla karşılaşıyorum Battlefield 5 Ultra ayarlarda ekran kartı kullanımı düşük 30 FPS anca oynuyorum bu değerler i5 7500 GTX 1060 3GB için normal değerler mi? İnternette videolara baktığımda insanlar 60 FPS rahat oynayabiliyorlar sıkıntı nedir sizce?
O oyunda ayarları o kadar da yükseltmeyin. Hem sistem RAM'i hem de VRAM yetersiz kalır. RAM yetersiz kalmış zaten. Üstelik tek kanal. Orta ve yüksek karışık, daha optimize bir grafik ayarı yapın.
O oyunda ayarları o kadar da yükseltmeyin. Hem sistem RAM'i hem de VRAM yetersiz kalır. RAM yetersiz kalmış zaten. Üstelik tek kanal. Orta ve yüksek karışık, daha optimize bir grafik ayarı yapın.
Şu an RAM genel olarak sistemi kısıtladığı için o değerlerin yorumunu yapmaya gerek yok. İşlemci doğal olarak biraz fazla kullanılıyor ve ekran kartı da az kullanılıyor.
Hayır, 8+4 GB ile bazı veriler tek, bazı veriler çift kanal işlenir. Bu da karışık bir performans almanıza sebep olur. Ayrıca Hi-Level marka çok kötüdür, almamanızı öneririm.
Olmaz o kadar tahminim en fazla 20 FPS falan artış olur o da belki. O kötü işlemciden kurtulman gerekiyor her şeyden önce ben olsam işlemciden başlardım RAM yerine. Tavsiyem en az 8/8 veya 6/12 bir işlemciye geçmen.