i5 7500 ve GTX 1060 BF1 Düşük FPS Sorunu

crazyboy123

Decapat
Sistemim:
  • i5 7500
  • Zotac GTX 1060 Mini 6 GB GDDR5 ekran kartı
  • Gskill 8 GB RAM
  • MSİ b250m anakart.
V-SYNC kapatma filan her şeyi denedim. Ama hep drop oluyor. Bir yükseliyor bir düşüyor 60 FPS'in altına. FPS yerinde durmuyor. Bir 65 görüyor bir 45 görüyor. Ayarları da düşürmeyi denedim ama o da olmadı hatta daha da kötü oldu. Anlayamadım. Yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1 de 10-11 GB kadar RAM kullanınımı gözleniyor.Haliyle ram 8 GB olduğu için kalan RAM sabit diskten karşılanıyor.Buda bize ani fps düşüşleri olarak dönüyor.Yoksa i5 7500 yeterli bir işlemci.

BF1 de 10-11 GB kadar RAM kullanınımı gözleniyor.Haliyle ram 8 GB olduğu için kalan RAM sabit diskten karşılanıyor.Buda bize ani fps düşüşleri olarak dönüyor.Yoksa i5 7500 yeterli bir işlemci.
sizce overclock yapmalı mıyım ? internette bi dünya videoya baktım ama güvenemiyorum. kendi ekran kartımın max verimini nasıl anlayabilirim

Ben i3 8100 + GTX 1050Ti + 16 GB ile birlikte çok rahat oynuyorum yüksek ayarlarda, kasma problemi olması gerçekten çok garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…