i5-7600 Alanlar Hata Mı Yaptı?

Anlamadığım GameEkstra'da verilen önerilere neden takıldın?

Neymiş stok soğutucu kullanacaksan intel tercih etmen daha iyi olacakmış. Neymiş Ryzen için sıvı soğutma vb. şartmış. Sadece gülüyorum. :) Ryzen 5 1600'ün içinde gelen stok soğutucu biliyor mu acaba kendisi?

Ryzen neden ileride pişman etsin? Bu işlemciler 2 3 yıl sonra kendini imha mı edecek? Cidden çok saçma. İntel favorisine denk gelmişsin.

Sen kararımın değişmediğini söyleyip R5 1600 al.

Hocam, peki değişim olur dimi daha dün sipariş ettim. Kargo ile gönderecekler. Fakat nasıl iptal edeceğim?

Hocam, bende bir kararsızlık almış başını gidiyor. Oraya ben sizin tavsiyeleriniz ile, Ryzen 5 1600 almaya gittim. Ve orada kafam çok karıştı açıkçası.

Hocam ne için kullanacaksınız bu bilgisayarı bu da önemli oyun odaklı ise i5 7600 sizi üzmez kafanız rahat olur. Ryzen 1600 kötü demiyoruz ama daha çok yeni çıktı. Optimizasyonu yok oyunlara. Kağıt üzerinde İ5 7600 dan önde gözüken işlemci oyun testlerinde az farkla da olsa geri kalıyor. Ne zaman düzelir belli değil. Ayrıca anakart ne olacak ?

@Jira Hocam, kargoyu iptal ettim. Ve Ryzen 1600 getirmelerini söyledim. İnşallah memnun kalırım. Ve inşallah üzmez beni Ryzen. Hayırlısı neyse o olsun.

İleride çoklu çekirdek kullanımına ihtiyaç duyan programlarda Ryzen daha iyi olacaktır. AMD en az 2023'e kadar AM4 soket desteğini sürdürecek. Bu da geleceğe dönük demek. İntel'in de soket konusunda ne yapacağı meçhul. Ryzen R5 1600 almanda fayda var. İleride daha iyi ekran kartlarını besleyebilecek güçte. Bu arada AMD fanboyu değilim. Beni bilen biliyor. İntel sistem kullanıyorum.

@Jira Hocam, kargoyu iptal ettim. Ve Ryzen 1600 getirmelerini söyledim. İnşallah memnun kalırım. Ve inşallah üzmez beni Ryzen. Hayırlısı neyse o olsun.
Üzmez. Hayırlısı olsun.

Stok Fan için Intel al ne demek ya :D

Çok güldüm. Yelpaze ile daha iyi soğutursun.

Ryzen 1600'ün fanı bin kat daha iyidir.

Doğru olanı yapmışsın.

Hocam, tamamdır. Şu an aşırı mutluyum. Ryzen 5 1600 gelicek. :) Anakartı da Cumartesi günü iade edicem. Paramı alıcam. Ve yoluma bakıcam hocam. :)

Ryzen'in oyunlarda ki optimizasyon sorunları ne zaman düzelir hocam? @Neko @Jira @ShadYaqz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı