i5 8400 ve GTX 1050 Ti CoD: Warzone darboğaz sorunu

berkelmas

Hectopat
CoD Warzone oynuyorum i5 8400 işlemcim MSI GTX 1050 Ti ekran kartım var. Warzone oynarken ayarları Low'a çektiğimde 80-100 FPS arası alıyorum fakat sorun şu ki oyun oynarken bir anda FPS 1'e düşüyor ve donup kalıyor, bir süre sonra düzeliyor muhtemelen darboğaz yapıyor ama çok sinir bozucu oluyor bu durum ayarları en yükseğe çektiğimde de 40-60 arası FPS alıyorum (render resoletion 1920*1080) onda da yine aynı sorunu yaşıyorum. Bir süre sonra bir anda 1 FPS düşüp donuyor, sağlıkçıyım akşam eve gidip bilgisayar oynamak istiyorum ama bu sorun yüzünden yapamıyorum, denemediğim yöntem kalmadı. Termal ısınmadan dolayı oluyor diye düşündüm program ile işlemci ısısını frekans düşürerek 60-80 arasına sabitledim ama fayda etmiyor onunla da bir alakası olmadığını anladım görev yöneticisinden kontrol ettiğimde ekran kartı kullanımım %1'de falan, işlemcide Turbo'yu aktif edip girdiğimde işlemcim 100 dereceleri görüyor ve görev yöneticisinde %100 kullanımda fakat yine o zaman da ekran kartım %1-5'lerde dolaşıyor. Çözemiyorum bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı temizlemediysen, bir güzel temizle veya format atabilirsin virüs programı ile kısa bir tarama yapabilirsin. Hitman pro antivirüs indirip tarat bişey çıkmaz ise iyi bir temizle kasayı. Oda işe yaramaz ise odanı iyice soğuk tut, oda olmaz ise aida64 ile boşta sıcaklıkları paylaş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı