i5 8400 ve GTX 1060 sistem toplama

omerfaruk54_

Hectopat
Makaleler
1
Yakın zamanda bi sistem tavsiyesi sormuştum size, sizin de verdiğiniz tavsiyeler sonucunda şöyle bir sistem hazırladım, uygun mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

Screenshot_20180429-054843_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield 1 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda İntel İ5 8400'de daha fazla performans alırsınız Ryzen 5 1600'e göre. Bazı programları kullanırken örneğin CS6, Camtasia Studio gibi programlarda Ryzen'de daha iyi ve daha rahat yaparsın. Eğer render işleri veya yayın yapacağım dersen Ryzen senin için daha iyi olur.

İşlemci Ryzen 5 1600 ile intel i5 8400 arasında kaldım sonra baktım ki oyunda Intel i5 8400 daha iyi ben de 8400 almayı düşündüm. Peki ya sen neyi önerirsin? i5 8400 ve Ryzen 5 1600 arasında?
Sadece oyun odaklı kullanacaksan i5 8400 almalısın. Ryzen ile kıyasladığımızda tek çekirdek performansı daha üstün.

Battlefield 1 gibi işlemciye yüklenen oyunlarda İntel İ5 8400'de daha fazla performans alırsınız Ryzen 5 1600'e göre. Bazı programları kullanırken örneğin CS6, Camtasia Studio gibi programlarda Ryzen'de daha iyi ve daha rahat yaparsın. Eğer render işleri veya yayın yapacağım dersen Ryzen senin için daha iyi olur.
Teşekkürler,render ve yayın yapmayı düşünmüyorum,senin dediklerin ve araştırmalarım wonucunda i5 8400'ün benim için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Oyun odaklı kullanacaksan i5 8400 almalısın.
Teşekkürler,oyun oynamak için toplayacağım bu sistemde bende i5 8400'ü daha uygun gördüm.

Teşekkürler,render ve yayın yapmayı düşünmüyorum,senin dediklerin ve araştırmalarım wonucunda i5 8400'ün benim için daha iyi olacağını düşünüyorum.

Teşekkürler,oyun oynamak için toplayacağım bu sistemde bende i5 8400'ü daha uygun gördüm.
Faydamız dokunduysa ne mutlu bize teşekkür etmek yerine beğenebilirsin :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı