i5 8600K - GTX 1070 Ti PUBG FPS Sorunu

Mert YILDIZ

Hectopat
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İşlemci i5 8600K 600w 80+ sertifikalı PSU bulunmakta. Normalde 90 üstü ultra ayarlarda PUBG oynuyorum fakat evlere girdiğim zaman FPS düşüşleri oluyor ve darboğaz da olmuyor Riva programı ile değerlere baktığımda. Evlerde bir anda 50-60 FPS oluyor ve o düşüşlerde hissediyorsun takılmaları. Ekran kartım da MSI GTX 1070 Ti X modeli.

Yapmam gereken bir ayar var mıdır? Anakart üzerinden (MSI Z370 Tomahawk) Gaming modunu da açtım BIOS'tan. Yine değişen bir şey yok. Isınma gibi bir durum yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun optimizasyondan kastı yeşilliksiz bir harita çıkarmak oldu yani çöl haritası. Oyun sıkıntılı 144 Fps alırken birden 50 Fps'e kadar düşüyor formatla güncelleme ile alakası yok bu oyunun. Şahsi düşünceme göre bilerek ve isteyerek düzeltmiyorlar. Bunun sebebi ise milyonlarca insana ekran kartı aldırmak yeni sistem toplatmak olduğunu düşünüyorum. Bende bu oyunu adam gibi oynayabilmek için gidip yeni sistem topladım yanınada Nvidia ekran kartı almak zorunda kaldım. Benim gibi sistem toplayan yada ekran kartı alan milyonlarca insan olduğuna eminim. Düzeltecek olsalar yüz kere düzeltirlerdi şu oyunu milyarlar dönüyor bu oyunda. Gel gör ki 5500TL lik sistemde ağız tadıyla oyun oynayamıyorsun.
 
Bende gigabyte gtx 1070,ryzen 1600 işlemci var san martin'e iniyorum fps 30 ila 80 arası gidip geliyor o kadar güncelleme geldi boş.İlla 1080ti mi alalım?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı